Molnár Anikó lerántotta a leplet a titkáról: agysorvadást diagnosztizáltak nála





Anikó fejfájása miatt fordult orvoshoz, az eredmény egy életre megváltoztatta az életét.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.07.21.
leleplezés

„Nagyon fejfájós lettem, szerintem még nem is beszéltem erről senkinek. Amit én tragédiaként éltem meg, nem a fejfájás, hanem az okaˮ – kezdte el mesélni a 10 éve őrzött orvosi diagnózisát Molnár Anikó.

„Elmentem egy MRI-vizsgálatra, és kiderült, hogy van egy kisebb elváltozás az agyamban, amitől borzasztóan megijedtem, majd azt mondtam, te jó isten, ha ez nem áll meg, akkor engem pelenkázni fognak záros határidőn belül. És a doki sem tudott megnyugtató dolgot mondani: egy kisebb fokú sorvadás van az agyamban” – árulta el a Blikknek Anikó azt a pillanatot, amikor megtudta, hogy mitől volt annyi gondja a fejével. Az eredmény persze nem hozott semmiféle megnyugvást neki, hiszen az orvosa szembesítette vele, hogy nem tudják, mi lesz a sorsa. Ez a terület ismeretlen az orvostudomány számára, annyi biztos, hogy javulni már biztosan nem fog az állapota.

Molnár Anikó egy korábbi médiaszereplése során (Fotó: TV2)

Anikó ekkor döntötte el, pszichológushoz fordul, hogy megtudja, valójában mekkora problémáról van szó. Számtalan vizsgálatot végeztek az elméjén, és a vizsgálatok végül is jó eredménnyel zárultak.

„Szerencsére megállt a növekedésbenˮ – mondta el a Blikknek Anikó, aki próbálja úgy élni az életét, ahogy korábban – „Eleinte persze szörnyen megijedtem, féltem, mi lesz a beszédemmel, a mozgásommal, fogok-e tudni dolgozni, de hál' istennek, nem tapasztalok semmit. Átadtam magam a sorsnak, elfogadtam, nem veszek róla tudomást, mert egyébként sem lehet vele mit kezdeni, a félelem pedig csak a rosszat táplálja.”





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás