Kirabolták a Széna térnél, Gór Nagy Máriának most szakember segít feldolgozni a traumát





A múlt héten a 4-es-6-os villamoson fellökték és kirabolták Gór Nagy Máriát. Az incidens nemcsak testileg, hanem lelkileg is nagyon megviselte a művésznőt. Jelenleg is kórházban ápolják, hiszen eltört a keze és agyrázkódást kapott. 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.21.
II. kerület sokk

Gór Nagy Mária színésznőt borzalmas atrocitás érte a múlt héten, amikor úgy döntött, a tömegközlekedést választja. Épp hazafelé tartott a 4-6-os villamoson, ahol hatalmas tömeg alakult ki a járművön. Épp leszállni készült a Széna téri megállónál, amikor egy lökést érzett hátulról, aminek következtében hatalmasat esett, eszméletét vesztette. Ezután valahogy hazatalált, férje ekkor hívott hozzá mentőt. A színésznő szerint rablás áldozatává vált, mivel a táskájában nem maradt más, csak papír zsebkendő.

Még mindig kórházban vagyok, agyrázkódásom van és a legrosszabb helyen, a forgócsontom törött el, az nehezen gyógyul. Még biztosan legalább egy hétig bent tartanak a kórházban – nyilatkozta a Borsnak Mária, aki épp orvosi vizitre várt, amikor elérték telefonon. A művésznőnek nemcsak a fizikai fájdalommal kell megküzdenie, hanem a rablás okozta traumával is, amelyben szakembertől kap folyamatos segítséget.

Pszichiáter segít, háromnaponta jár be hozzám – mondta, majd hozzátette, hogy minden bizonnyal a kórházi kezelése után is igénybe veszi a szakember segítségét, ugyanis azóta rettegésben él és folyamatosan feszült.

Nem tudok sötétben aludni és zárom az ablakot én, aki szinte mindig nyitott ablaknál aludtam – mondta Gór Nagy Mária, aki a hitbe kapaszkodva próbálja túltenni magát az eseten.

Gór Nagy Mária még nem tette túl magát a baleseten (Fotó: Bors)

Én nagyon vallásos vagyok és Istenre bíztam magam. Imádkozom és ez sokat segít a megnyugvásban – fűzte hozzá.

Sajnos az értéktárgyai máig sem kerültek elő és a hatósági vizsgálat sem járt eddig sok sikerrel, ugyanis a kamerán – a kialakult tömeg miatt – nem látszódott az elkövető személye. A művésznő óva int minden tömegközlekedőt a zsúfolt járművekre való felszállástól.

Inkább sétáljunk egy megállót, vagy várjuk meg a következőt – javasolta.





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás