Megszökött a kórházból Gór Nagy Mária





Annak ellenére, hogy súlyos balesetet szenvedett a színésznő, a munkája miatt nem tud nyugton maradni és pihenni a kórházban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.16.
szökés

Gór Nagy Máriát a múlt héten váratlan, de annál szörnyűbb tragédia érte. Egy villamoson utazott, amikor megtámadták és ellopták értékeit, sőt még le is lökték a fővárosi közlekedési eszközről. Az esés során súlyosan megsérült, férje vitte be a kórházba, ahol a homlokán lévő repedést 12 öltéssel varrták össze.

Emellett infúziót is kapott, a további vizsgálatok során kiderült, hogy a színésznő csuklója is eltört, ezért öt hétig gipszben kell lennie. Bár az egyik hetilap szerint saját felelősségére távozott a klinikáról, a Ripost megtudta, hogy a neves színésznőt mégis bent tartották.

Köszönöm szépen, most már jól vagyok, vagyis inkább úgy fogalmaznék: szépen javulok. Ha minden igaz, a hétvégén engednek majd ki a kórházból. A fejemen lévő sebet összevarrták, de aztán sajnos kiderült, hogy eltörött a csuklóm is, amit gipszbe tettek. Pénteken újabb röntgent csinálnak az orvosok, és azután döntik el, hogy hazamehetek-e. Én nagyon bízom benne, hogy a hétvégét már otthon tölthetem” – mesélte a lapnak a neves színésznő, akit semmi nem állítja meg abban, hogy a munkáját végezze.

Fotó: TV2

Csütörtökön kicsit kiszöktem, kiengedtek a kórházból próbálni Budaörsre” – árulta el viccesen Gór Nagy, aki egy darabot rendez, aminek vasárnap lesz a bemutatója, így „most egyáltalán nincs idő pihenni” – hangsúlyozta ki a színésznő.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás