Zokogva jelentette be a színésztársa: elhunyt a Miami Vice sztárja





Meghalt a közel száz filmben és sorozatban látott Clarence Williams. Hosszú betegség után adta fel a küzdelmet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.07.
Felfoghatatlan veszteség

Június 4-én hosszú küzdelem után vesztette életét III. Clarence Williams. Halálhírét menedzsmentje is megerősítette a Varietynek. A színészóriás halálát vastagbélrák okozta.

Williams 1968 és 1973 között a The Mod Squad rendőri televíziós sorozatban játszotta Linc Hayes karakterét, amivel azonnal berobbant a köztudatba. Olyan filmekben is szerepelt, mint a Bíboreső, az 52 Pick-Up, a Tales from the Hood, a Half Baked és a Rénszarvas játékok. A hatvanas években a Tarzanban és a Daktariban vendégszerepelt.

Később már csak kisebb szerepekben láthattuk olyan sorozatokban, mint a T. J. Hooker, a Miami Vice, a Twin Peaks, a Mesék a kriptából, a Star Trek: Deep Space Nine, a Millennium, a Walker, a texasi kopó, az Esküdt ellenségek, a Minden lében négy kanál vagy a Döglött akták. Összesen 99 filmben és sorozatban szerepelt 1956 és 2018 között.

Színészi karrierje előtt két évet ejtőernyősként töltött a 101. légideszant-hadosztály 506. gyalogságában.

„Nyugodj békében Clarence Williams. Csodálatos színész volt, kérlek titeket, nézzétek meg a Sugar Hill, a Félbe tépve és a Bíborhegyben” – írta közösségi oldalán Reggie Watkins.

Williams 1967-ben házasodott össze Gloria Foster színésznővel. Együtt dolgoztak a The Mod Squadon. 1964-ben a Hűvös világ című filmben is szerepeltek. 1984-ben beadták a válópert, de barátok maradtak. Nem voltak gyermekeik.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás