RETRO RÁDIÓ

Ez a szakítás teljesen összetörte Fenyő Ivánt: hülyegyerek voltam!

A jóképű színészt három év után dobták ki. Korábbi szerelme, Jordán Adél színésznő a sztár félrelépései miatt hagyta el.Megosztás
Szerző: e.j.
2021.05.07. 08:20
Összezárva Hajdú Péterrel

Élete legnagyobb traumáját élte meg az utóbbi időszakban Fenyő Iván. A 41 éves színész a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorának ma esti adásában mesél erről a nehéz időszakról, ami komolyan kikezdte a hitét.

Sötét gondolatok

Három év után lett vége. Nem én mondtam, hogy hagyjuk abba, hanem ő. Nem tudom, hogy ki miatt lett vége: semmi nem lett megbeszélve, lezárva, rendezve, tisztázva. Életem legnehezebb időszaka, legnagyobb traumája és krízise, legnagyobb pofonja volt ez a szakítás. Valaki egy betegséget sokkal érettebben, könnyebben kezel, és sok olyat hallunk, hogy az ember öngyilkos lesz egy szerelmi bánat miatt – fogalmazott a műsorban Iván, aki egy eldugott kúriában igyekszik feldolgozni az elnyomott problémáit.

Fenyő Iván megcsalta szerelmét (Fotó: Végh István/Bors)

Hűtlen volt

A sztárt nagyon korán felkapta a szakma, és már a főiskolai évei alatt rengeteg jó filmes és színházi feladattal látták el. Ekkoriban jött össze a Katona József Színház sztárjával, Jordán Adéllal, akivel 5 évig alkottak egy párt. A szerelemnek azonban Iván szeszélyes természete miatt lett vége.

Amikor Adél szakított velem, leültünk és elmondta, miért érzi úgy, hogy nem működik a kapcsolatunk. Azt mondta, köszönöm neked ezt a kapcsolatot, tudd, hogy nagyon szeretlek, de kérlek, engedj el! Olyan korrekt lány! Pedig én akkor bulizós életet éltem, megcsaltam, nem figyeltem rá – vallotta be a sztár.

Jordán Adél: Kérlek, engedj el! (Fotó: Metropol)

Baráti viszony

A színész ennyi év távlatából igen kemény kritikával illeti azt a férfit, aki a húszas éveiben volt.

Huszonhét éves hülyegyerek voltam. És mindezek után Adél ilyen korrekten, a szeretetével elmondta nekem, mit szeretne, nekem pedig „csak„ az volt a feladatom, hogy elengedjem – áradozott a volt kedveséről a színész, aki – talán épp a szép szakítás miatt – azóta is baráti kapcsolatban áll Adéllal.

Iván azóta megtalálta a lelki békéjét, rengeteget alszik, táncol, énekel, meditál, jógázik, olvas, edz és a saját lelke stabilizálásával tölti az idejét.

Fenyő Iván feltárta Hajdú Péter előtt a legfájóbb csalódását (Fotó: Life TV)

 

Ezeket olvastad már?
Ki áll emögött? Terrorista tartalmakat osztottak meg Judy nevében

Ki áll emögött? Terrorista tartalmakat osztottak meg Judy nevében

Észre sem vette Kandász Andi, hogy éppen operálják

Észre sem vette Kandász Andi, hogy éppen operálják

Jeremy Renner nem adja fel a küzdelmet: keményen dolgozik, hogy visszatérhessen a filmvászonra

Jeremy Renner nem adja fel a küzdelmet: keményen dolgozik, hogy visszatérhessen a filmvászonra

Durva: Így nézett ki Tolvai Reni  a több mint 20 kilós fogyása előtt

Durva: Így nézett ki Tolvai Reni a több mint 20 kilós fogyása előtt

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás