Ez a szakítás teljesen összetörte Fenyő Ivánt: hülyegyerek voltam!

A jóképű színészt három év után dobták ki. Korábbi szerelme, Jordán Adél színésznő a sztár félrelépései miatt hagyta el.Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.05.07.
Összezárva Hajdú Péterrel

Élete legnagyobb traumáját élte meg az utóbbi időszakban Fenyő Iván. A 41 éves színész a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorának ma esti adásában mesél erről a nehéz időszakról, ami komolyan kikezdte a hitét.

Sötét gondolatok

Három év után lett vége. Nem én mondtam, hogy hagyjuk abba, hanem ő. Nem tudom, hogy ki miatt lett vége: semmi nem lett megbeszélve, lezárva, rendezve, tisztázva. Életem legnehezebb időszaka, legnagyobb traumája és krízise, legnagyobb pofonja volt ez a szakítás. Valaki egy betegséget sokkal érettebben, könnyebben kezel, és sok olyat hallunk, hogy az ember öngyilkos lesz egy szerelmi bánat miatt – fogalmazott a műsorban Iván, aki egy eldugott kúriában igyekszik feldolgozni az elnyomott problémáit.

Fenyő Iván megcsalta szerelmét (Fotó: Végh István/Bors)

Hűtlen volt

A sztárt nagyon korán felkapta a szakma, és már a főiskolai évei alatt rengeteg jó filmes és színházi feladattal látták el. Ekkoriban jött össze a Katona József Színház sztárjával, Jordán Adéllal, akivel 5 évig alkottak egy párt. A szerelemnek azonban Iván szeszélyes természete miatt lett vége.

Amikor Adél szakított velem, leültünk és elmondta, miért érzi úgy, hogy nem működik a kapcsolatunk. Azt mondta, köszönöm neked ezt a kapcsolatot, tudd, hogy nagyon szeretlek, de kérlek, engedj el! Olyan korrekt lány! Pedig én akkor bulizós életet éltem, megcsaltam, nem figyeltem rá – vallotta be a sztár.

Jordán Adél: Kérlek, engedj el! (Fotó: Metropol)

Baráti viszony

A színész ennyi év távlatából igen kemény kritikával illeti azt a férfit, aki a húszas éveiben volt.

Huszonhét éves hülyegyerek voltam. És mindezek után Adél ilyen korrekten, a szeretetével elmondta nekem, mit szeretne, nekem pedig „csak„ az volt a feladatom, hogy elengedjem – áradozott a volt kedveséről a színész, aki – talán épp a szép szakítás miatt – azóta is baráti kapcsolatban áll Adéllal.

Iván azóta megtalálta a lelki békéjét, rengeteget alszik, táncol, énekel, meditál, jógázik, olvas, edz és a saját lelke stabilizálásával tölti az idejét.

Fenyő Iván feltárta Hajdú Péter előtt a legfájóbb csalódását (Fotó: Life TV)

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás