Ők esélyesek a végső győzelemre az Exatlon Hungary idei évadában





Herczeg-Kis Bálintot és Buzás Dorottyát tartják a legesélyesebbnek a 15-15 milliós fődíjra.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.21.
harc a fődíjért

Elkezdődött a visszaszámlálás a TV2 Exatlon Hungaryben, hamarosan ugyanis kiderül, melyik férfi és női versenyző állhat fel a dobogó legfelső fokára, és gazdagodhat a 15-15 millió forintos fődíjjal. A Bajnokok és a Kihívók a héten még egymás ellen küzdenek, azonban már nincs messze az egyéni játék. Nézzük, kik a legesélyesebbek a győzelemre!

Herceg-Kis Bálint vezeti a tabellát 65 százalékos teljesítménnyel (Fotó: TV2)

A számok Kihívó győzelmet jósolnak

Megnézve a statisztikát, jól látszik, hogy az élmezőnyben azok a játékosok vannak, akikkel elstartolt az Exatlon Hungary harmadik évada. A tabellát jelenleg Herczeg-Kis Bálint vezeti 65 százalékos teljesítménnyel, őt pedig szorosan követi csapattársa, Buzás Dorottya 62 százalékkal. Harmadik helyen Wald Ákos áll, illetve a negyedik és az ötödik helyet is kék versenyző birtokolja Szente Gréta, illetve Kőnig Anna személyében.

Buzás Dorottya teljesítménye 62 százalékos (Fotó: TV2)

Profik bajban

A Bajnokok nincsenek könnyű helyzetben, ugyanis több játékosukat is elvesztették az elmúlt hetekben. Voltak, akiknek sérülés miatt kellett búcsúzniuk, de a párbajok is rendesen megtépázták a pirosak csapatát. A Bajnokok így már csak hárman maradtak, ráadásul a kezdőcsapatból már senki sincs velük. A sérüléssel küzdő Ujvári Iza a hatodik helyen áll, őt követi a kékek versenyzője Kővári Viktor, Halász Vivien a nyolcadik, Jósa Dani pedig a kilencedik. Ám ez még semmit sem jelent, hiszen bármikor borulhat a papírforma.

Izgalmas végjáték várható (Fotó: TV2)

A rajongók véleménye megoszlik

Az Exatlon Hungary nézői közül sokan csalódottak, hiszen jó pár kedvencüknek kellett búcsúznia sérülések miatt. Többen Somhegyi Krisztiánt várták a döntőbe, illetve a női versenyzők közül Szabó Franciskát, azonban mindkét játékos számára az egészségük érdekében véget ért a játék. A Kihívók csapatából a legtöbb voks Herczeg-Kis Bálintra és Wald Ákosra érkezett, a nézők szívesen látnák a két fiú harcát a döntőben.

A női versenyzők közül már nem ennyire egyértelmű a nézők véleménye, ugyanis Halász Vivient, Kőnig Annát és Buzás Dórit is szívesen látnák a döntőben.

Konkrétan Vivi viszi a csapatot már hetek óta, én nem tudom, hogy bírja egyedüli lányként. Ő megérdemli a döntőt” – áll az egyik kommentben.





Ezeket olvastad már?
Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Házasság első látásra: Andris a tenyerén hordozza Petrát – Itt a bizonyíték

Házasság első látásra: Andris a tenyerén hordozza Petrát – Itt a bizonyíték

Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás