Egyre nehezebben viseli a karantént Bangó Margit, így nagyon örül, hogy ma végre beoltják





Az énekesnő tavaly tavasszal még pozitívan nyilatkozott a kényszerű bezártságról. Akkor Bangó Margit a szíve mélyén még örült is annak, hogy pihenhet és otthon lehet a családdal. Azóta fordult a világ. Az előadóművész már nagyon szeretné visszakapni régi életét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.29.
bangó margit oltás

Bangó Margit 71 éves lesz április 4-én, amit szigorúan szűk családi körrel ünnepel majd. Az előadóművész most úgy érzi, egy kis időre elvesztette fiatalos, lendületes énjét. Margit a Borsnak azt is elárulta: már a főzés sem okoz neki olyan örömöt, mint korábban.

„Most már azt mondom, legyen vé­ge! Elegem van és egyre nehezebben viselem a négy fal közötti létet. Az elején még pozitív voltam, hisz a tavalyi év első hónapjaiban lévő hajtás után kifejezetten jólesett egy kis pihenés az életemben, de már sok, ami most van. Ez a bezártság őrület, és megvisel engem is, pedig én pozitív szemléletűnek tartom és érzem magam” – avatott be minket Margit, aki a főzéssel is felhagyott az elmúlt hetekben.

Annyira unja a karantént, hogy a főzés sem okoz neki már örömet

„Egy darabig a főzés okozta nekem az örömöt. Teljesen kikapcsolt és jólestek a finom falatok is. Ám a mozgásszegény életmód, a semmittevés miatt elkezdtek felkúszni a kilók. Plusz már bánatomban ettem. A szomorúságomat nassolással próbáltam elűzni, úgyhogy most emiatt felhagytam a főzéssel. De már semmi sem maradt, amire azt tu­dom mondani jó és örömet okozna” – panaszolta hosszasan Bangó Margit, aki egy jó hírrel is szolgált, hétfőn kapja meg a vírus elleni oltását.

„Mivel nekem már volt tüdőembóliám, így a Pfizer-vakcinát kaphatom szigorúan, mert a többi az én szervezetemre kockázatos lenne. Örülök, hogy végre megkapom az oltást, de azért bennem van a félsz” – fűzte hozzá a művésznő, aki tudja, milyen szörnyűségekre képes a vírus.

„A nagy családunkban sajnos többen elkapták és voltak olyanok is, akik nem élték túl. Hála isten, a kis családunk jól van, ezért is vigyázunk nagyon. Emiatt nem megyünk sehova. És ez a bezártság felemésztett” – fűzte hozzá Margit, aki reménykedik a jövőt illetően: „Fiatal vagyok én ahhoz, hogy itt vége legyen. Nekem rengeteg dolgom van még. A családomat is egyengetnem kell. Tináékat és a közönségemet is szeretném még tovább támogatni a dalaimmal. Hisz én adtam eddig is erőt nekik, és csaltam könnyeket az arcukra. Szóval nem adom fel ilyen könnyen és mindenkit arra biztatok oltassa be magát, hogy végre visszakaphassuk a régi életünket.”

 





Ezeket olvastad már?
Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás