„Azt hittem, hogy meg fog ölni” - erőszakkal vádolják a világhírű színészt





„Több mint 4 órán át tartott, amelynek során többször is a falnak csapta a fejem, és megzúzta az arcomat” - nyilatkozta a 24 éves nő.



Megosztás
Szerző: Kobzi Kitti
Létrehozva: 2021.03.20.
erőszak

Nemrégiben egy 24 éves, Effie nevű nő lépett fel azzal az állítással, hogy Armie Hammer 2017-ben megerőszakolta.

Nagy bajban van Armie (fotó: AFP)

A Los Angeles-i rendőrség által jelenleg is vizsgálat alatt álló színész azonban tagadta az állításokat, és ügyvédjén keresztül üzente: „Reméli, hogy tisztázhatja magát”. Hammer ügyvédje, Andrew Brettler kijelentette, hogy az állítások „felháborítóak”. A BBC-hez eljutott információk szerint a Los Angeles-i rendőrség már február 3. óta nyomoz az ügyben.

„2017. április 24-én Los Angelesben Armie Hammer megerőszakolt. Több mint 4 órán át tartott, amelynek során többször is a falnak csapta a fejem, és megzúzta az arcomat” - mondta Effie egy március 18-i online sajtótájékoztatón Gloria Allred jogi ügyvédje jelenlétében.

A nő így folytatta: „Ez alatt a négy óra alatt megpróbáltam megszökni, de ő nem engedett. Azt hittem, hogy meg fog ölni. Majd ezután elment, és egyáltalán nem érdekelte, hogy vagyok. Teljesen sokkot kaptam, és nem hittem el, hogy valaki, akit szerettem, ezt tette velem





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás