Egyre bonyolódnak a szálak VV Fanni tragikus meggyilkolásának ügyében





Még mindig tartogat meglepetéseket az utóbbi évtized legtitokzatosabb bűnügye, VV Fanni meggyilkolása. A bírósági tárgyaláson hamarosan meghallgatják azt a férfit, aki a feltételezett tettes érkezése előtt távozott a lánytól. 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.06.
drámai

Hétfőtől folytatódik a tárgyalás VV Fanni gyilkossági ügyében, amelynek során a vádlott, B. László mellett újabb tanúk tesznek vallomást a Fővárosi Törvényszék előtt.

Dr. Brodmann Péter – unokaöccse korábbi védőjeként – naprakész az emberölési ügyben, s jól tudja, László büntetést érdemel, mivel a személyi szabadság megsértésének bűntettét videófelvétel is bizonyítja. A gyilkossági vádban – amelyre a szakemberek számtalan ráutaló nyomok találtak – viszont továbbra is kiáll a vádlott mellett, állítva: unokaöccse nem ölt.

Beismerés, vádalku tehát továbbra sem várható Novozánszki Fanni eltűnése kapcsán, a következő tárgyalások mégis izgalmas fordulatokat tartogatnak, miután újabb koronatanú bukkant fel, aki azt állítja, Székesfehérváron együtt ült a vádlottal - számol be az ügyről a Bors.

Egy F. Judit nevű rab jelentkezett, aki a bíróságnak írt levelében arról számolt be, hogy mindent tud az ügyről, de csak akkor hajlandó vallomást tenni, ha áthelyezik a Mélykúti börtönből. Furcsállanám, ha nők és férfiak találkozhattak volna az ottani BV-ben, s a vádlott is azt mondja, nem volt ilyen nevű cellatársa, de kíváncsian várjuk a vallomását – tette hozzá dr. Brodmann.

Fotó: Bors

Az állítólagos rabtárs vallomása mellett egy új, eddig nem boncolgatott részlet is napirendre kerül, ez a titokzatos 4. számú tanúhoz köthető, aki egyedüliként kért és kapott lehetőséget zártkörű meghallgatásra.

A 4. számú tanú közvetlenül a vádlott előtt távozott Fannitól, miután szexuális kapcsolatot létesített vele, ami azért érdekes, mert az általa említett közösülés nincs igazolva. Az első tanúnál megvan a használt óvszer, a 4. számú tanúnál nincs, sőt, a vallomásában az áll, nem emlékszik semmire a Fannival töltött délutánból. Nos, én ezt nem hiszem – tette hozzá dr. Brodmann, aki ezzel arra utal, szerinte a vádlott érkezése előtt már történhetett valami Fannival.

Fotó: Czerkl Gábor (CZ) Bors

A több mint három éve folyó per közben az egykori kajakos – mint azt a Bors elsőként megtudta – édesapa lett, ami pluszerőt ad neki, hogy bizonyítsa állítását: nem ölte meg a valóságshow-szereplőt.

A kisfia születése még inkább rádöbbentette Lászlót, hogy mekkorát hibázott, amikor nem orvoshoz vitte Fannit. Ha tehetné, visszaforgatná az idő kerekét, mert édesapaként ez az ügy többszörös súllyal nehezedik a vállára, hiszen ott lebeg a feje fölött, hogy egy ártatlan kisgyerek apa nélkül nőhet felmesélte lapnak B. László nagybátyja, akitől megtudtuk, hogy a vádlott hétvégi apuka lett. Párja ugyanis fővárosi, s a picivel csak hétvégén tud Dunaújvárosba utazni a házi őrizetben lévő szerelméhez.





Ezeket olvastad már?
Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás