RETRO RÁDIÓ

Meglepő, kik kaptak csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán

Csillagot kaptak a hollywoodi Hírességek sétányán a több mint 50 éve bemutatott szívszaggató romantikus filmdráma, a Love Story főszereplői, a ma 81 éves Ali MacGraw és a 79 éves Ryan O'Neal.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.13.
Love story Hírességek sétánya

Az elismerést jelentő, járdába applikált csillagokat pénteken, a szerelmesek napjához időzítve adták át a pandémia miatt egy virtuális ceremónián, amelybe video-összeköttetés segítségével kapcsolódtak be a színészek és a vendégszónokok.

Az 1970-ben bemutatott szerelmesfilm, amelyben a gazdag házból való harvardi diák, Oliver apja akarata ellenére feleségül veszi a szép, de szegény családból származó Jenny-t, ám végül rákbetegségben elveszíti, mozinézők millióit fakasztotta könnyekre.

A klasszikussá vált melodráma, amelyet Arthur Hiller rendezett az azonos című regény alapján, hét jelölést kapott az Oscar-díjra, és ezek közül egyet - a legjobb eredeti filmzenéért járót - kapott meg.

Az avatóünnepségen Ali MacGraw azt mondta, nagyon nagy szerencséje volt, hogy egy ilyen sikeres filmet forgathatott Ryan O'Neallel. A láthatóan megilletődött O'Neal azt mondta, örül, hogy elég sokáig élt ahhoz, hogy megkapja ezt a hollywoodi kitüntetést.

A párt az Oscar-díjas Tommy Lee Jones méltatta egy videoüzenetben. A 74 éves színész pályakezdőként a Love Story-ban kapta első, kisebb filmszerepét.

A két csillag egymás mellett kapott helyet a Hollywood szívében lévő sétányon. O'Neill plakettje mellett van néhai élettársáé, Farrah Fawcett színésznőé, aki 2009-ben hunyt el rákban.

A hollywoodi Hírességek sétányán ritka a kettős kitüntetés. 2017-ben Goldie Hawnt és Kurt Russellt tisztelték meg egymás mellett fekvő csillagokkal, 2012-ben a Felicity Huffman és William H. Macy színészpár kapott egyszerre csillagot egymás mellett.

 

Ezeket olvastad már?
Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás