Cicciolina kiborult, rettegésben éli az életét





Borzalmasan érzi magát Cicciolina, egyre nehezebb helyzetbe kerül. Már a lakását is félve hagyja el az utcai zavargások miatt, és kezdenek elfogyni az anyagi tartalékai is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.25.
koronavírus félelem korlátozás cicciolina

Staller Ilona, azaz Cicciolina borzalmasan aggódik a jövője miatt, hiszen Olaszországban javában tombol a járvány, így még több korlátozást terveznek. Így a pornódíva teljesen ellehetetlenül, mivel nem tudja folytatni munkásságát, ami külföldre szólítaná. Ráadásul a sok rossz hír miatt az oltástól is tart. Az AcNewsnak kifejtette, mi az oka a bizalmatlanságának, sőt kijelentette, ez már a harmadik világháború.

„Én még nagyon bizonytalan vagyok, mert nem tudom, mit tartalmaznak a vakcinák. Úgy gondolom, addig, amíg én jól vagyok, és erős a szervezetem, lehet, hogy nincs is szükségem rá. Egyelőre nálunk nincs elegendő oltóanyag, így várakozom, és ha már majd többet tudunk, akkor talán nyáron én is beoltatom magam” - árulta el Cicciolina.

Cicciolina / Fotó: Ripost

Lehetőségei még inkább lekorlátozódhatnak az újabb szigorítások miatt, ezért szó szerint kilátástalannak látja a jövőjét. Olaszországban egyébként már tüntetéseket is szerveznek, hogy a kormány megkezdje az újranyitást. Cicciolina szerint a jelenlegi helyzet sokakat kergetett öngyilkosságba, ő maga egyébként nem mer autóba ülni, ugyanis sokszor dobálják kővel a kocsikat, emiatt inkább metrón közlekedik, maszkkal és szemüveggel eltakart arccal.

„A munkáim jelentős része külföldre szólít. Tavaly csupán Madridba jutottam el ősszel, de akkor is rendkívül komoly vizsgálatokon estem át. A bevételektől teljesen elestem, és nekem is véges a pénzem. A tökölőm már tele van! (…) A szívem szakad meg ebben a helyzetben, amiről ki lehet jelenteni, hogy ez a harmadik világháború” - részletezte Ilona, aki azt is hozzátette, egy műsor miatt a napokban tesztelték, és szerencsére negatív lett.

Cicciolina szívesen hazaköltözne

Cicciolina ráadásul nemrég azt is kijelentette, hogy hazaköltözne Magyarországra, ahol bárki megkaphatná egy estére, ha a zsebébe nyúl. „Be akarom indítani a Vacsorázz Cicciolinával programot. Vendégként elmennék nagy éttermekbe, képeket csinálnánk, beszélgetnénk. Egy talkshow-t is szeretnék, ahol lazán beszélgetnénk mindenféléről a vendégeimmel” - mondta az ex-pornósztár.

Természetesen nem csak emiatt jönne haza: „Nővérem Budapesten él, az összes családtagom Magyarországon van. Imádom az országot, mert minden városnak megvan a maga szépsége, és ugyanúgy tudnék mindenfelé utazni belföldön is. Nagyon szeretem Budapestet is, ráadásul kívülről ismerem, mindenhova odatalálok. Engem húz a vérem vissza Pestre. Meg a koszt, mert nagyon szeretem az igazi magyar ételeket” - nyilatkozta.





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás