Bomba nő lett Gáspár Evelin

Duci tiniből gyönyörű hölgy lett a cukrásznak tanuló Evelin. Életét az edzés és a tudatos étkezés vette át. Többen már figyelmeztették: túl vékony, híznia kéne.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.26.
Gáspár Evelin

Gáspár Evelin végleg leszámolt gyermekkorában megélt testi problémáival. Bár 15 éves kora óta diétázik, de az elmúlt években változtatott teljesen életmódján. Életét a sport és a tudatos étkezés vette át. Az elmúlt 12 hónapban újabb tíz kiló ment le róla. Vannak, akik szerint már túl vékony és híznia kéne. Evelin az utóbbi öt hónapban még inkább rágyúrt a testére és úgy érzi, sikerül végre 26 évesen olyan alakot formálnia, amiben jól érzi magát. Nemcsak a Borsnak tűnt fel ez a változás, hanem a követőinek is.

– Mindenki kérdezi tőlem, hogy milyen diétát követek, és hogyan edzek. Igazából én nem követek diétát vagy nem koplalok. Sőt mindent megeszek, amit kívánok, de évek óta egy életmódváltáson mentem keresztül, így csak egészségesebb, tisztább élelmiszereket viszek be a szervezetembe. De olykor csalok és ugyanúgy megeszem a kolbászt is fehér kenyérrel, hozzáteszem, az is házi, tiszta élelmiszer – mesélte a Borsnak életvitelét Evelin, aki úgy érzi, a szakítása is adott egy löketet, hogy végre olyan testet faragjon magának, amiben jól is érzi magát.

Evelin elégedett mostani önmagával

– A szakítás után a sportban adtam ki a bánatom, és nagyon jól vagyok. Nekem segít a sport, de nemcsak az ilyen hullámvölgyekből emel ki, hanem amúgy is. A héten most kilenc edzésen is részt veszek. A crossfittől a bokszon keresztül mindenbe becsatlakozom. Öt hónappal ezelőtt édesapám testépítő barátját kértem meg, hogy tartson edzéseket nekem, és az ő módszerével hihetetlen változást értem el. Persze közbeszólt a világjárvány is, de ha edzésről van szó, és tudom, hogy hatkor edzés, akkor semmi sem jöhet közbe – hangsúlyozta Evelin, hogy milyen kitartó a sportban. Ez a határozottság és változás pedig a lelki egyensúlyára is pozitív hatással van.

– Egy személyiségfejlődésen is keresztülmentem. Még az exem is írt nekem, milyen jól nézek ki. Ennél több pedig egy nőnek nem is kellhet, minthogy megkapja a pozitív visszajelzést a külsejével kapcsolatban. De nemcsak külső, hanem a lelki egyensúly is helyrebillent bennem. Sokkal magabiztosabb vagyok, és valahogy ez hatással van az életem többi területére. Most minden olyan pozitívan alakul – fűzte hozzá Evelin a Borsnak, aki bízik benne, ez az életszakasz örökre kitart.

26 évesen végre elfogadja testét Gáspár Evelin, aki nem csupán a külsejében érez változást. Életmódja személyiségfejlődést is magával hozott

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás