Milyen romantikus, dalban vallott szerelmet Jolly fiatal kedvese - Videó!





A 22 éves Barbara dalát már tízezrek hallgatták meg Youtube-on.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.21.
Love story

Jolly (42) és 22 éves kedvese, Szuperák Barbara már egy éve, hogy egy párt alkotnak, és úgy tűnik, hogy most minden eddiginél jobban megvannak. A fiatal lány - aki pár hónapja énekesi karrierbe kezdett - legújabb dalában a mulatós sztárnak vall szerelmet.

„Több dalom is készült, de egy mulatóst is kértek, így júniusban még a karantén alatt megírta nekem Jolly az Úgy szeretlek én című nótát, amihez a klipet is leforgattuk a nyáron, de mostanra tolódott a dalpremier – mesélte a Blikknek Barbara. ”Ez a szerelem dala, a miénket is jelenti, mivel Jolly írta és én énekelem, de mindenkinek szántuk, aki boldog és szerelmes – tette hozzá az énekesnő.

Véletlenül lett belőle sztár

- Hat évig kislányként énekeltem, de abba hagytam. Bár eleinte eszem ágában sem volt belevágni a zenei iparba, de tavasszal az amerikai élő bejelentkezésükkor hirtelen ötletként, inkább viccből, mint komolyan, könnyelműen kijelentettem, ha a 800 főt eléri a nézettség, akkor ott helyben dalra fakadok. A 30 másodperces kis rögtönzött nótámat nyolcezren látták – elevenítette fel a kezdeteket az egykori modell, akinek több dala is született azóta, ám Jolly, és immár az ő rajongói is egy mulatós nótát kértek.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás