Őszintén beszélt házassága válságáról Kökény Attila

A népszerű zenész sok hölgy rajongótól kap ajánlatot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.18.
válság

A Sztárban Sztár zsűritagja úgy érzi, hiába az ismertség, emberileg semmit nem változott. Kökény Attila azt sem titkolja, volt idő, amikor nagyon szerény anyagi körülmények között éltek, ami komoly próbára tette a házasságát, de Aranka mindvégig kitartott mellette.

„A pénz hiánya komoly próba elé állított minket, mi nem vesztünk össze soha, de amíg el nem kezdődött a Megasztár, én nagyon sok időt töltöttem külföldön, ez pedig egyik szerelemnek sem használ. Fél évet, kétszer 10 hónapot töltöttem távol egyhuzamban, folyton úton voltam, más esélyünk nem volt. Amikor egy patinásabb helyen játszottam, volt, hogy négyezer forintot is megkaptam az estéért, de ez már akkor sem volt elég még a pelenkára sem két gyerek mellett. A zenét sosem akartam feladni, ezért sokszor mentem napközben dolgozni' - mondta a Blikknek az énekes, aki úgy gondolja, 22 évnyi házasság után tisztességtelen lenne ha tovább állna.

„A sors persze kiszámíthatatlan, de annyi mindent átvészeltünk már együtt, hogy úgy érzem, ez a kötelék megbonthatatlan„ - jelentette ki a lapnak Kökény Attila.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás