Ezekre kerestünk a neten az elmúlt egy évben





Kiderült, melyek voltak az elmúlt egy évben a magyarok által legkeresettebb szavak az interneten, ezeket a kifejezéseket kutattuk a legtöbbet.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.21.
kutatás

Sokkal több időt töltöttünk okos készülékekkel az előző évben, hiszen sok időnk volt böngészni. Nem meglepő, az első helyen a koronavírus szó áll az internetes keresési listán, több mint 32 milliószor ütötték be a keresőmezőbe ezt a kifejezést.

Talán sokakat meglep, hogy az említett 32 millióból minden második koronavírus-keresés tavaly áprilisban futott be, egy hónappal az egész ország lezárása után. Hogy melyek a fertőzés tünetei, az másfél millió keresést indukált egy év alatt, a koronavírus-teszt (és különböző keresési változatai) viszont csak bő egymilliót – némileg kevesebbet, mint a mobilok között legnépszerűbb iPhone 11.

Az előző évben ezek voltak a top keresési témák: maszk, szájmaszk, fradis maszk, álláslehetőség futároknak, online ügyintézés, visszaeső utazás, filmnézés és kenyérsütés is otthon.

Amennyiben bővebben érdekel, hogy ezekben a témák miért voltak annyira felkapva 2020-ban, akkor keresd hétfői Metropolt a terjesztőknél, vagy látogass vissza oldalunkra holnap reggel.

Fotó: Shutterstock





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás