„Az év gólját lőtte” – Mindenki az MTK bombagóljáról beszél – Videó

Sorrendben a harmadik bajnoki meccsét nyerte meg a hétvégén az MTK, amely ezúttal a Diósgyőrt verte a 10. forduló meccsén. A fővárosi kék-fehérek egykori kapusa, Gáspár József szerint Kosznovszky Márk az év gólját szerezte.



Megosztás
Szerző: (s)
Létrehozva: 2024.10.22. 19:45
MTK Kosznovszky Márk NB I

Pontosan ugyanolyan jó sorozatot teljesít az MTK, mint tette azt az első három fordulóban. Azt a három győzelmet viszont ugyanannyi vereség követte, most viszont újfent hármas győzelmi sorozatot él meg a kék-fehér együttes, melynek jóvoltából jelenleg a negyedik helyezett az NB I-s tabellán. Az egykoron a Verebes József-féle bajnokcsapat kapusa, Gáspár József szerint egyre jobban összeáll az együttes.

MTK
Az MTK a negyedik helyen áll (Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport)

„Energiával telt csapat az MTK. Ez alighanem Horváth Dávid vezetőedző különleges fizikai felkészítésének gyümölcse, tudniillik játékukról lerí a magabiztosság” – jegyezte meg a négyszeres válogatott Gáspár, aki hozzátette, kapusuk, Demjén Patrik ismét csúcsformában véd, ami nyugalmat kölcsönöz a védelemnek.

Az MTK-nevelés Demjén a zaklatott kölcsönadási időszakát követően végleg kiköthetne nálunk. Egy időben Marco Rossinál válogatott kerettag volt, az MTK-nál egy olyan védősornak szolgáltat önbizalmat, amelynek centrumában az Ilia Beriasvili, Kádár Tamás alkotta duó takarít, míg a baloldali védő, Nemanja Antonov bejátssza a teljes baloldalt

– fogalmazott Gáspár, majd dicsérte a DVTK-nak szépségdíjas gólt lőtt U21-es válogatott Kosznovszky Márkot, aki szerinte az év gólját lőtte.

Rendszeres néző vagyok a Hidegkuti Nándor-stadionban a meccseinken. Mindenki láthatja, hogy a válogatott kerettag középpályás Kata Mihály megbízható „szűrő”, Stefi, azaz a technikás Bognár István hozzáértő módon szervezi a játékot, a támadó vonalban pedig fejjel-lábbal eredményes a bosnyák Marin Jurina. Hetente többször is értekezem Pölöskei Gáborral, aki anno a klubtársam volt az MTK-nál, és a véleményünk megegyezik abban: ha ilyen jó lesz a folytatás is, a csapat akár dobogón végezhet

– fejezte ki optimizmusát Gáspár.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás