„Nincs hurráhangulat” – Dibusz Dénes elárulta, mi zajlik a válogatottnál

A magyar labdarúgó-válogatott hétfőn este Bosznia-Hercegovina otthonában lép fel a Nemzetek Ligája következő fordulójában. Minden bizonnyal ismét Dibusz Dénes védi a csapat kapuját.



Megosztás
Szerző: HWK
Létrehozva: 2024.10.14.
Módosítva: 2024.10.14.
Dibusz Dénes válogatott Bosznia

Dibusz Dénes a meccset megelőző sajtótájékoztatón többek között elárulta, milyen a hangulat a csapatnál a hollandok elleni 1-1 után.

Dibusz Dénes
Dibusz Dénes – Fotó: Csudai Sándor

Nincs hurráhangulat, senki nem repked három méterrel a talaj felett. Pici csalódottság volt bennünk, mert közel jártunk egy óriási eredményhez, de reálisan értékelve igazságos eredmény született. Figyelembe véve, hogy a második félidőben egyetlen kapura lövési kísérletünk volt, nagyot kellett küzdeni a pontszerzésért” – engedett betekintést a „színfalak” mögé Dibusz Dénes.

A Ferencváros kapusa hozzátette, az utóbbi két meccsen, a bosnyákok és a hollandok elleni hazai meccseken jól teljesített a védelem. 

„Az előző két meccsen bebizonyítottuk, tudunk koncentráltan, összeszedetten, egymást kisegítve védekezni. Tehát azt a biztonságot meg tudja adni a hátsó alakzat, ami kell a csapatnak. Nekem is van egy feladatom, amit a lehető legjobban szeretnék megoldani. A legfontosabb, hogy a csapat sikeres legyen, ehhez pedig hétfőn nagy lépést tudunk tenni” – zárta Dibusz.

A Bosznia-Hercegovina–Magyarország-mérkőzést hétfőn 20.45-kor játsszák (tv: M4 Sport).

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás