Szoboszlai keserűen csalódott, hátrasorolták és cikizik a csapattársai

Liverpoolban csak a 13., sőt a magyarok között is harmadik. Szoboszlai Dominik lepontozására így reagáltak a liverpooli játékosok.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.09.27.
Szoboszlai Dominik Gulácsi Péter Orbán Willi EA Sports FC 25 liverpool

Váratlanul nem érhette Szoboszlai Dominikot, hogy érthetetlenül alacsony pontszámot kapott az EA Sports FC 25 videójátékában (hiszen már augusztusban kiszivárogtak az adatok), de láthatóan még mindig nem tért fölötte teljesen napirendre. A Liverpool FC futballistái most kapták meg a hivatalos kártyáikat, rajtuk az összpontszámukkal és a támadás, védekezés, passzolás, gyorsaság, technikai képzettség és fizikai adottságok mérőszámaival. Ezek alapján Szoboszlai a tavalyinál eggyel kevesebb, 81 pontot kapott, amivel "csak" 13. az angol sztárklubban, sőt még a magyar válogatottbeli társai közül is megelőzik ketten.

Szoboszlai mosollyal palástolta, de nincs kibékülve a pontszámaival
Szoboszlai mosollyal palástolta, de nincs kibékülve a pontszámaival        Fotó: NurPhoto via AFP

Az egyaránt Szoboszlai korábbi német klubja, az RB Leipzig légiósaként szolgáló Orbán Willi 83, Gulácsi Péter pedig 82 pontos lett az e-sportjátékban. 

A világ legjobbjainak 91-91 ponttal a francia Kylian Mbappét (Real Madrid), a spanyol Rodrit és a norvég Erling Haalandot (mindkettő: Manchester City), illetve a női labdarúgás spanyol csillagát, Aitana Bonmatít (Barcelona) minősítették.

Szoboszlainál a védekezés sántít?

Szoboszlai esetében tavalyhoz képest javult ugyan a fizikum és a védőmunka (utóbbi ráadásul jelentősen, 25 ponttal), de az 59-es mutató messze elmarad a többitől. 

Az új olasz csapattárs, az Európa-bajnok Federico Chiesa (84) meg is jegyezte Dominik pontszámai láttán: "Mamma mia!", míg Diogo Jota (85) így húzta a magyar középpályás agyát:

Tesó, te nem védekezel.

A teljes videót a YouTube-on nézheted meg:

A kupaktanácsban szintén részt vett világbajnok belső középpályásnak, Alexis Mac Allisternek (86) azzal vágott vissza Szoboszlai, hogy neki igenis védekeznie kell még 10-es (támadó, irányító középpályás) poszton is, mert az argentin nem védekezik helyette. Ők megegyeztek abban, hogy minden nap járnak majd az edzőterembe, így jövőre magasabb lehet a pontszám.

– Nem akarok túl magasat, 90-et, de legalább 87-et vagy 88-at – mondta mosolyogva Mac Allisternek, aki Szoboszlai túl kevés gólját is szóba hozta.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás