Kikerült a keretből Marco Rossi embere, a válogatottba sem jön haza

Egyelőre nem tudni, hogy mit tervez a Hoffenheim focicsapata Szalai Attilával. A magyar válogatott labdarúgó a hétvégén már a kispadra sem ülhetett le.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.09.03.
Módosítva: 2024.09.03.
Szalai Attila kapitány Marco Rossi

Marco Rossi bekeményített, s kétségkívül Szalai Attila lett az egyik legnagyobb áldozata a kapitány múlt heti kerethirdetésének. A magyar válogatott szombaton Németország ellen lép pályára a Nemzetek Ligájában, de azon a találkozón biztosan nem lesz ott Szalai, aki pedig 2019 óta a nemzeti csapat védelmének alapembere. Rossi az ő példájával is üzenhetett, aki nem játszik rendszeresen a klubjában, az tőle se várjon meghívót. Nos, a helyzet nemhogy javult volna, Szalai a múlt hétvégén a Hoffenheim keretébe sem fért be.

GER, 1.FBL, TSG 1899 Hoffenheim vs VfL Bochum
Szalai Attila új helyen köthet ki – Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Szalai Attila számára borzalom volt az elmúlt szezon klubszinten. A török liga egyik legjobb védőjeként klubrekordért, 15 millió euróért érkezett Hoffenheimbe, ahol elég volt egy rossz meccs, máris leírták. Télen Freiburgba adták kölcsön, ahol rögtön az első találkozón gólt kaptak miatta. Ezek után nem marasztalták, de úgy tűnik, Hoffenheimben sem kell. A csapat szombaton a Frankfurt ellen lépett pályára, s noha rengeteg – közel 10 játékos – sérült volt a keretben, Szalai a kispadra sem fért oda. 
A hírek szerint vevőt keresnek neki, de az átigazolási időszak a topligákban már lejárt, sőt, Európában szinte mindenhol napokon belül záródik. Arról egyelőre nincs hír, hogy melyik csapatnál köthet ki Szalai.

A védő a kupában, illetve a bajnokság első fordulójában végig a kispadon ült, a második fordulóban a meccskeretbe sem fért be. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás