Carlo Ancelotti elismerte, befejezi a Real Madridnál

Már nem tart sokáig a sikeres frigy. Carlo Ancelotti, a Real Madrid edzője meglepő őszinteséggel beszélt a jövőjéről.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2024.09.21. 09:00
Real Madrid 2026 Carlo Ancelotti

A Real Madrid után nem vállalna több munkát, és befejezi tréneri karrierjét a csapat vezetőedzője, Carlo Ancelotti. Az olasz szakembernek 2026-ban jár le a szerződése a királyi gárdánál, amely állítólag döntött az utódjáról - vélekedik a The Sun.

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti a Real Madrid után befejezheti az edzősködést Fotó: Juan Manuel Serrano Arce

Ancelotti a második korszakát tölti a spanyol csapatnál, amellyel kétszer bajnoki címet nyert, háromszor elhódította a Bajnokok Ligája trófeáját. A Bild úgy tudja, a Real Madrid Xabi Alonsót, a Bayer Leverkusen edzőjét nyerte meg az utódjának. A 42 éves Alonso szerződése is 2026 nyarán jár le, de úgy tudni, már jövő nyáron távozhat, ha Ancelotti úgy dönt, idő előtt lelép. A Leverkusen már keresi Alonso utódját, mert nem az a kérdés, hogy távozik-e, hanem az, hogy mikor. A világ- és Európa-bajnok egykori középpályás 2009-2014 között a Real Madridban játszott. A 65 esztendős Ancelotti megerősítette, hogy a Real Madrid lesz az utolsó klubmunkája. 

Igen, az kell mondjam, a Real Madrid lesz az utolsó klubcsapatom. Ha lenne lehetőség egy válogatottban, nem tudom... Annyira nem hoz lázba, hogy egy válogatott mellett dolgozzak, mert akkor elveszíteném azt, amit a legjobban szeretek, a napról-napra munkát. Én ezt szeretem, itt lenni, felkészülni az edzésekre, a mérkőzésekre, beszélgetni a játékosokkal. Ez a 29. szezonom edzőként. Igaz, hogy sokat nyertem, de képzeljék el, hány bajnoki címet veszítettem el. Rengeteget veszítettem

- magyarázta Ancelotti.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás