Méltatlan helyzetbe került Szoboszlai, csúnyán visszaéltek a nevével

Ezen a hétvégén a Liverpool számára indul az angol labdarúgó-bajnokság. Szoboszlai Dominik jó formában várhatja az új szezont, a rajt előtt közvetlenül azonban kellemetlen visszaélésekkel kell megküzdenie.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.08.15.
Szoboszlai Dominik Liverpool csaló szerencsejáték bajnokság

Szoboszlai Dominik három felkészülési találkozón játszott a nyáron a Liverpoolnál, ezeken pedig nagyszerű teljesítményt nyújtott. Gólt szerzett, gólpasszt adott, védő és támadómunkája egyaránt rendben volt. Ám a 23 éves középpályás hiába várja jó formában a most hétvégi első fordulót az angol labdarúgó-bajnokságban, az interneten megpróbálják bemocskolni.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik nem várt problémával szembesült (Fotó: NurPhoto via AFP)

A Facebookon már többen jelentették, hogy két bejegyzés is visszaél Szoboszlai nevével, a kétes szerencsejátékokkal próbálkozó csalókat a Magyar Nemzet vette észre. Az első „hirdető” egy étterem alkalmazottjának adja ki magát, akinek elmondása szerint Szoboszlai Dominik, miután megköszönte a pazar vendéglátást, jó szívvel ajánlotta neki a szerencsét hozó applikációt. Ami a másik hirdető profilját illeti, az ő elmondása szerint egy escort hölgy – az átverés lényege itt ugyanaz: Szoboszlaira hivatkoznak, tessék játszani az adott (a fentiek tükrében még inkább veszélyesnek tűnő) szerencsejáték-alkalmazással, és dől a pénz…

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik fotójával próbálnak felhasználókat csábítani a csalók – Fotó: Facebook

Mindkét esetben Szoboszlai mellett a barátnőjét is rátették a fotóra, valamint ügyeltek arra, hogy ne legyenek helyesírási hibák, ellenben legyenek olyan előre generált kommentek, amik még inkább megtéveszthetik a felhasználókat. Vélhetően a Facebook hamar leszedi a csalók hirdetését, ezzel pedig a hirtelen jött teher lekerülne a középpályás válláról.

Szoboszlai Dominik újonc ellen bizonyíthat

A Liverpool az első fordulóban az újonc Ipswich ellen kezd augusztus 17-én, szombaton (13:30, Spíler1). A klub az előző szezonban a harmadik helyen végzett a Manchester City és az Arsenal mögött, amivel visszakerült a Bajnokok Ligájába. A Ligakupában címvédő, az FA-kupában és az Európa-ligában viszont a negyeddöntőben búcsúzott. Szoboszlaiéknak ezeket az eredményeket kell felülmúlniuk idén.

A Liverpool keretét tekintve viszont jó hír, hogy a Transfermarkt adatait tekintve a 75 millió euróra taksált Szoboszlai Dominik holtversenyben – Luis Díazzal és Alexis Mac Alisterrel – a csapat legértékesebb játékosa.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás