Rosszul rajtolt a Hertha, Dárdai Pál máris visszatért

A kispad helyett a díszpáholyban kötött ki. Dárdai Pál a feleségével együtt a lelátóról szurkolt volt csapatának.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.08.04.
Módosítva: 2024.08.04.
Dárdai Pál Hertha Dárdai Márton Dárdai Palkó

Hiába hirdették ki a Hertha BSC vezetői, hogy a Dárdai Pál helyére kinevezett új edzővel a feljutást célozzák meg a német labdarúgó-Bundesliga élvonalába: az immár Cristian Fiél dirigálta berliniek hazai pályán 2-1-re kikaptak a Paderborntól a másodosztály rajtján. Balatoni nyaralásából visszautazva, Dárdai a feleségével együtt a lelátóról szurkolt.

Dárdai Pálban nincs sértettség a leváltása miatt: a lelátóról szurkolt volt csapatának
Dárdai Pálban nincs sértettség a leváltása miatt: a lelátóról szurkolt volt csapatának              Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A Berliner Kurier beszámolója kiemeli: ahogy most Dárdai visszatért, a Hertha kispadjáról májusban már harmadszor leváltott magyar edző viselkedésén nyoma sem volt sértettségnek. Számára az 1997 óta szolgált klub támogatása becsületbeli ügy.

Dárdaiék legkisebb fia, Bence az élvonalbeli Wolfsburghoz igazolt, de két bátyja maradt a Herthában. Dárdai Palkó kezdőként az 55. percig játszott, öccsét, Dárdai Mártont pedig már a 35. percben becserélte Fiél. 

Dárdai Pál tovább dolgozik a Hertháért

A rengeteg nehézséggel járó tavalyi átmeneti évben a 9. helyen végzett Hertha most az Olimpiai Stadion közel 50 ezer nézője előtt attól a Paderborntól szenvedett vereséget, amelyet Dárdai irányításával oda-vissza legyőzött (hazai pályán 3-1-re, vendégként 3-2-re).

Dárdai Pált a Kicker nemrég összeboronálta még a Hertha novemberben elkelő elnöki pozíciójával is, de a következő napok tárgyalásai során jó eséllyel játékosmegfigyelői munkát kap, vagy megint az utánpótlásképzésben számíthat rá a Hertha.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás