"Ez nem volt elég jó" - így juthat tovább a Fradi az Európa-ligában

Gólnélküli meccs után a saját szurkolótábora fütyülte ki a Ferencváros focicsapatát az Európa-liga selejtezője után. Boszniában dől el, hogy melyik főtáblán focizhat ősszel a Fradi.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.08.23.
Európa-liga Kristoffer Zachariassen Ferencváros

Noha sokkal esélyesebb volt, hazai pályán csak 0-0-ra végzett a Ferencváros focicsapata a Borac ellen az Európa-liga selejtezőjében. A vendégek végig remekül védekeztek, ezzel a Fradi nem tudott mit kezdeni. A hazai közönség a lefújás után ki is füytülte a kedvenceket.

SAVIC, Stefan
Óriási csata gól nélkül Fotó: Szigetváry Zsolt

A ferencvárosiak norvég középpályása, Kristoffer Zachariassen tudja, hogy mi volt a baj, s hogy mi kell a boszniai visszavágón.

Ez a játék nem volt elég jó. Nem volt sok, és minőségi helyzetünk sem. Mindig az utolsó passzok hiányoztak, s a kapusuk többször s remekül védett. A második meccsen sokkal gyorsabban kell majd játszanunk

- fogalmazott a középpályás.

Ha a Fradi továbbjut, akkor az Európa-liga főtábláján focizhat. Vereség esetén marad a Konferencia Liga. Utóbbiért harcol a Paks és a Puskás Akadémia is. A paksiak az első meccsen 2-2-re végeztek Csehországban a Mlada Boleslav ellen, a Puskás Akadémia pedig hatalmas bravúrral ért el 3-3-as döntetlent a Fiorentina otthonában.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás