Új testvért kap Dárdai Márton: „Mintha ikrek lennénk”

Úgy hasonlítanak egymásra, mint egyik tojás a másikra. Dárdai Márton és új herthás csapattársa, Michael Cuisance sokat nevetnek ezen.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.08.01.
Dárdai Márton Hertha ikertestvér hasonmás

Még a csapattársak és az ellenfelek dolgát is megnehezítheti, hogy a Hertha BSC labdarúgócsapatának új szerzeménye, Michael Cuisance feltűnően hasonlít Dárdai Mártonra. Erre a Berliner Kurier hívta föl a figyelmet.

Dárdai Márton eddig csak az öccsével, Bencével és a bátyjukkal, Palkóval játszott együtt a Herthában
Dárdai Márton eddig csak az öccsével, Bencével és a bátyjukkal, Palkóval játszott együtt a Herthában       Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A helyi lap szerint Dárdai Márton „ikertestvére” a francia középpályás, aki tavasszal még az olasz Venezia kölcsönjátékosaként a Hertha-rivális Osnabückben szerepelt. 

Dárdai Márton és új csapattársa sokat viccelődnek

A Bayern Münchennek 2019-ben, alig 20 éves korában még 8 millió eurót (3,2 milliárd forint) megért Michael Cuisance szerint ők maguk is rácsodálkoztak a hasonlóságukra.

Sokat nevetünk ezen, mintha ikrek lennénk.

De nem csak ő a testvérem, mindannyian azok vagyunk, ez egy nagy család – utalt az új csapattársaihoz fűződő közeli viszonyukra a korábban többek között a Mönchengladbachban, a Marseille-ben és a Sampdoriában is szerepelt légiós.

A cikk alapján még Dárdai Márton és Cuisance járása is hasonló, ráadásul közel játszanak majd egymáshoz a védelem és a középpálya közepén. Egyébként szerepeltek már igazi ikrek is a Herthában: a 90-es években Andreas és Oliver Schmidt játszottak együtt a berlini futballcsapatban, mindketten tagjai voltak az 1997-ben a Bundesliga élvonalába feljutott gárdának – Dárdai Pál mellett. Ha a magyar klublegendát nem éppen a szezon végén váltották volna le a kispadról, ő biztosan az átlagnál könnyebben megkülönböztetné a középső fiát a „hasonmásától”.

A két futballista hasonlósága a közösségi oldalakon is megihlette a szurkolókat:

„Újabb Dárdai a Herthában? Nem, csak úgy tűnik”; "Még hogy európai szemmel az ázsiaiak néznek ki ugyanúgy?!” – élcelődnek a Twitteren.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás