Teljes káoszba fulladt a párizsi olimpia, sírva fakadtak a sportolók - fotók

Az olimpikonok sírva fakadtak, amikor Párizs esőáztatta utcái számos áldozatot követeltek szerda reggel, miközben küzdöttek azért, hogy kerékpárjaikat függőlegesen tartsák a triatlon alatt.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.07.31.
Módosítva: 2024.07.31.
Olimpia 2024 párizsi olimpia 2024 triatlon

A 2024-es párizsi olimpiai triatlon káoszba fulladt, mivel az eső áztatta Párizs utcái több áldozatot is követeltek. A sportolók küzdöttek azért, hogy kerékpárjukat függőlegesen tartsák, miközben végigszáguldoztak a francia főváros legismertebb utcáin – köztük a Champs-Elysees macskakövein. 

Fotó: David Goldman

Kétséges volt, hogy az eseményt megtartják-e egyáltalán, mivel a férfiak versenyét kedden elhalasztották. A tesztek után azonban a Szajna szennyezettségi szintjét biztonságosnak ítélték a szerdai női versenyhez.

Fotó: David Goldman

Amikor az elkezdődött, a Szajnában egy erős áramlat nehezítette a sportolók dolgát. És ez csak rosszabb lett, amikor a felpattantak a biciklikre, és elindultak a csúszós párizsi utakon. A guami Manami Iijima esett el először, és macskakövekbe verte a fejét. A brazil Vittoria Lopes egy újabb balesetben bukott el, mielőtt a német Lisa Tertsch és a belga Jolien Vermeylen is elesett. Leonie Periault volt a következő, míg a norvég Lotte Miller és a kolumbiai Maria Carolina Velasquez Soto szintén bukott.

Fotó: David Goldman

A nézők "mészárlásnak" minősítették a versenyt, miután a luxemburgi Jeanne Lehair sírva fakadt az út szélén. A francia Cassandre Beaugrand felülkerekedett a körülményeken és győzelmet aratott a svájci Julie Derron előtt - írja a DailyStar.

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás