„Ritkán történik velem ilyen” – Megszakad a szív, Ronaldóval együtt zokogott a mamája

Cristiano Ronaldo nagyon a lelkére vette a súlyos hibáját. Ő a pályán sírta el magát, édesanyja a lelátón.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.07.03.
Módosítva: 2024.07.03.
Cristiano Ronaldo anya Portugália foci Eb 2024 sírás

Vigasztalhatatlanul zokogott Cristiano Ronaldo a hosszabbítás szünetében, miután 0-0-s állásnál elrontott egy meccslabdát az Európa-bajnokság hétfő éjszakai portugál–szlovén nyolcaddöntőjében. A 39 éves, ötszörös aranylabdás futballista büntetőjét kivédte Jan Oblak, de CR7 szerencséje, hogy a másik kapus, Diogo Costa megmentette őt a súlyos következménytől: előbb a folytatásban hárította Benjamin Sesko ziccerét, majd a tizenegyespárbajban (amikor a veterán világsztár már nem hibázott) háromból három szlovén lövést védve továbbjuttatta Portugáliát.

Cristiano Ronaldóba a cserejátékos Diogo Dalot próbált lelket önteni
Cristiano Ronaldóba a cserejátékos Diogo Dalot próbált lelket önteni Fotó: Robbie Jay Barratt/AMA

De vissza a hosszabbítás szünetéhez! A közvetlenül előtte hibázó Ronaldo a pálya szélén sírt, a csapattársai alig győzték vigasztalni.

„Szomorúság, majd hatalmas öröm a végén, ilyenekre képes a foci. Hihetetlen pillanatokat éltünk át a meccsen. Előnyhöz juttathattam volna a csapatot, de nem sikerült, Oblak védett. Egész évben nem rontottam tizenegyest, de amikor a legnagyobb szükség lett volna rá, akkor Oblak védeni tudott. (...)”

A legerősebb embereknek is vannak rosszabb napjaik, összetörtem és szomorú voltam, mert a csapatnak szüksége volt rám. Nem sikerült, ritkán történik velem ilyen, ezért sírtam 

– nyilatkozta a lefújás után.

A frankfurti stadion lelátóján szurkolt neki imádott édesanyja, Dolores Aveiro. 

A fiához hasonlóan a csupa szív mama is keserű zokogásban tört ki, amikor látta Cristiano könnyeit.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás