„Idén van a legnagyobb esélyünk...” – Dibusz egyetlen mondattal tette boldoggá a Fradi szurkolóit

A Ferencváros jelenleg Lienzben edzőtáborozik és gőzerővel készül az új idényre. Dibusz Dénes is nagyon várja a következő szezont és világot célt tűzött ki a Bajnokok Ligája indulással kapcsolatban.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.07.09.
Dibusz Dénes Bajnokok Ligája Pascal Jansen Lienz Ferencváros

A Ferencváros tavaly megnyerte a bajnokságot, a Magyar Kupában a döntőig jutott, a Konferencialigában a későbbi győztes Olympiakosz állította meg a nyolcaddöntőben. A klub életében fontos változás történt, Dejan Sztankovics távozása után Pascal Jansen lett az új vezetőedző. A csapat jelenleg Lienzben edzőtáborozik és gőzerővel készül az új szezonra.

Hamrun Spartans v Ferencvaros - UEFA Europa Conference League
Dibusz Dénes merész célt tűzott ki a Ferencvárossal Fotó: NurPhoto via AFP

A Fradi Lienzben eddig a CSZKA 1948 Szófia ellen játszott felkészülési találkozót, a mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult. A rövid Európa-bajnokság utáni pihenőjét követően Dibusz Dénes is a csapattal készül, és megosztotta eddigi tapasztalatait Pascal Jansenről.

„Vezetőedzőnk intenzív játékot vár el tőlünk. Az edzések tempója emelkedett a korábbiakhoz képest. Szereti elmagyarázni az adott szituációkat. Legtöbbször azonnal, már a pályán jelzi, ha valami esetleg nem tetszik neki. Ezért is érzem gördülékenynek a közös munkát vele. Mindenki vevő az edzői stílusára” nyilatkozta a klub honlapján Dibusz Dénes.

A Fradi hamarosan megkezdi a Bajnokok Ligája-selejtezős szereplését, a csapatkapitány pedig minden eddiginél magabiztosabban várja a párharcokat.

 A fő célunk, hogy a selejtezőköröket sikerrel abszolváljuk. Fel kell vállalnunk, hogy idén van a legnagyobb esélyünk a csoportkörbe jutásra.

„Természetesen egyik ellenfelünket sem becsüljük le. Biztos vagyok benne, hogy mindegyik párharc nagyon nehéz lesz. A legnagyobb erősségünknek azt érzem, hogy a keret nagy része együtt maradt. Remélhetőleg július közepére és végére már úgy fog kinézni a csapat az új vezetőedzőnk irányításával, ahogy azt szeretnénk. Az elmúlt öt év koefficienspontjainak köszönhetően olyan kedvező helyzetből várhatjuk a BL-selejtezősorozatot, amilyenben még nem voltunk. Élnünk kell ezzel az eséllyel!”

A zöld-fehér mezes együttes legközelebb július 10-én, szerdán a horvát Istra ellen mérkőzik meg.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás