Nagelsmann nem kertelt, erre számít szerdán a magyar válogatottól

Szerdai Németország-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtező előtt egy nappal Julian Nagelsmann, a házigazdák szövetségi kapitánya Marco Rossi együtteséről beszélt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.18.
Módosítva: 2024.06.18.
Németország Julian Nagelsmann foci Eb 2024 Magyarország

Németország az első meccsén 5-1-re verte Skóciát, míg Magyarország 3-1-re kikapott Svájctól az A csoport első körében. Szerdán a magyar csapat a német együttessel találkozik 18 órakor (tv: M4 Sport). Julian Nagelsmann, a németek szövetségi kapitánya a keddi sajtótájékoztatón kiemelte a magyar válogatott erényeit, és azt is elárulta, mire számít tőlünk.

Football: UEFA Euro 2024
Nagelsmann arra is felkészítette csapatát, ha ők kerülnek hátrányba Fotó: AFP

"A magyar csapat remekül játszik átmenetekben, védekezésből támadásba, minden támadójuk jól fejel. Szabadrúgásokból a második legtöbb gólt szerezték a selejtezőkön, ezért el kell kerülnünk a szabálytalanságokat. Óvatosnak kell lennünk, de a játékosokat jól felkészítettük. Arra is gondoltunk, hogy mi történik, ha mi kerülünk hátrányba a szerdai meccsen, ez se érjen váratlanul minket. A magyarok és a skótok más szinten vannak, fontos lesz, hogy állunk bele a meccsbe, hogyan kezdünk. A magyar válogatott eredménykényszerben van, támadójátékra számítok tőlük, támadóbbra, mint ahogy Svájc ellen játszottak." - mondta Nagelsmann.

A Bild kiderítette, hogy a németek kezdőcsapata semmit nem változik a skótok elleni meccshez képest.

Neuer - Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstädt - Kroos, Andrich - Musiala, Gündogan, Wirtz - Havertz

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás