Magyarországra jön Roy Jones Jr.





Amatőröknek szervezett nemzetközi bokszverseny fővédnöke lesz Roy Jones Jr.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.02.02.
boksz Roy Jones Jr. verseny

Egyedülálló nemzetközi versenysorozat megszervezésével robban be az ökölvívás világába a HELL ENERGY 2024-ben. Az összdíjazása több mint 1 millió dollár. A mérkőzéseket a YouTube-on és a közösségi média felületein sugározzák majd. A versenysorozat elődöntőit, középdöntőit és döntőit pedig már élőben közvetítik.

A nemzetközi boxversenyen 10 ország versenyzői közül kerülnek ki a válogatás során azok a legjobb, legrátermettebb sportolók, akik végül 4 súlycsoportban küzdenek meg a bajnoki övekért. A súlycsoportok nyertesei a bajnoki cím mellé 100 ezer dollárt, valamint profi szerződési lehetőséget kapnak.

Nem csak igazolt versenyzők, hanem gyakorlatilag bárki ringbe szállhat a mesés pénzdíjakért. Ez a verseny azoknak a bokszolóknak, küzdősportolóknak is utat nyit a profi boksz világába, akiknek a képességei megvannak, de eddig valamiért nem volt lehetőségük bizonyítani.

Jelentkezni 18 éves kor felett 2024. február 1. és 2024. március 15. között lehet a www.hellboxingkings.com oldalon.

Az élő közvetítések során a celeb versenyzők is a ringbe lépnek három súlycsoportban. A résztvevő országok delegált sztárjai szintén 100 ezer dolláros fődíjért és a címmel járó dicsőségért csapnak össze. A nemzetközi boxversenyre idén Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból, Horvátországból, Szerbiából, Boszniából, Romániából, Görögországból, Bulgáriából és Azerbajdzsánból várják a jelentkezőket.

A jelentkezők márciustól, a saját országukban rendezett castingokon mutatkozhatnak be. Az itt kiválasztott versenyzőkre júniusban selejtező összecsapások várnak, novemberben pedig az élőben közvetített elődöntőkben bizonyíthatnak.

A döntő 2024. decemberében lesz Magyarországon. A Las Vegas-i színvonalú gálán sztárvendégek is fellépnek, sőt minden idők egyik legsikeresebb boxolója, a kilencszeres világbajnok Roy Jones Jr. is.





 





Ezeket olvastad már?
Itt a lista! Ők lehetnek Budapesten az év tesitanárai

Itt a lista! Ők lehetnek Budapesten az év tesitanárai

Gyászba borult a sportvilág: mindössze 20 évesen meghalt a népszerű játékos

Gyászba borult a sportvilág: mindössze 20 évesen meghalt a népszerű játékos

„Gondolkoztam rajta": korábbi játékosa törne borsot a Fradi orra alá

„Gondolkoztam rajta": korábbi játékosa törne borsot a Fradi orra alá

Gyászol az ország: elhunyt a Nemzet Sportolója

Gyászol az ország: elhunyt a Nemzet Sportolója

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás