Ez nagyot szólna, Szoboszlai klubtársa lehet Mbappé





Kylian Mbappénak június 30-án lejár a szerződése, és könnyen lehet, hogy nem a Real Madrid az első számú kérője a francia futballistának.



Megosztás
Szerző: HWK
Létrehozva: 2024.01.20.
Módosítva: 2024.01.20.
Szoboszlai Dominik Liverpool Mbappé

Ismét Kylian Mbappé jövője a téma, de ezúttal nem a Real Madriddal, hanem a Liverpoollal hozzák őt kapcsolatba. Sajtóhírek szerint nem a spanyol királyi gárda az első számú kérője a francia csatárnak, ismét felbukkant Szoboszlai Dominik angol csapata, a Liverpool - írja a L'Equipe-re hivatkozva a Daily Star.

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe Fotó: AFP

Hozzáteszik, a 25 éves játékos egyszer már közel állt ahhoz, hogy az Anfield Roadra költözzön. A Liverpool 2017-ben vitte volna, de Mbappé akkor a PSG-t választotta. A L'Equipe szerint két órán át beszélgetett a Liverpool tulajával, John W. Henryvel a magángépén. A francia lap úgy tudja, Henry mindent bedobott, úgy próbálta megnyerni Mbappét és a családját, hogy magánrepülőt küldött értük.

A hírek szerint a Liverpool menedzser, Jürgen Klopp szeretné újra felvenni a kapcsolatot Mbappéval, tekintve, hogy a csatárért nyáron nem kell átigazolási díjat fizetni, hiszen június 30-án lejár a szerződése. Bár Mbappé ingyen érkezne, a Telegraph úgy véli, a Liverpoolnak át kellene alakítania a teljes bérrendszerét, ha a francia csatlakozna. Mbappe képviselői évi 64,5 millió fontos fizetést követelnek, ami heti 1,24 millió fontot jelent. Összehasonlításképpen: a Liverpool jelenlegi legjobban kereső játékosa, Mohamed Salah heti 350 ezer font körüli fizetést kap.

A L'Equipe hozzáteszi, a PSG sem "dobta be a törölközőt", szeretné meggyőzni a gólvágót, hogy hosszabbítson a Parc des Princes-ben.

"Nem próbálok semmit sem eltitkolni. Azt akarom, hogy Kylian Mbappe a PSG-nél maradjon. Ő a világ legjobb játékosa, és a legjobb klub számára a PSG." - nyilatkozta egy podcast-beszélgetés során a PSG elnöke, Nasser Al Khelaifi

A legtöbben azt tippelik, hogy Mbappé a Real Madridhoz igazol. A spanyol sztárcsapat közel három éve érdeklődik iránta, de a L'Equipe szerint korántsem lefutott az ügy, a Liverpool és a PSG is versenyben van az aláírásáért. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás