Kiderült, Szoboszlai edzőjét a felesége beszélte rá a távozásra





Ulla Sandrock jelentős szerepet játszott abban, hogy Jürgen Klopp a szezon végén távozik a liverpooli labdarúgócsapattól.



Megosztás
Szerző: (s)
Létrehozva: 2024.01.29.
Módosítva: 2024.01.29.
angol labdarúgás Jürgen Klopp liverpool

Jürgen Klopp az angol bajnoki idény végén távozik a Liverpool futballcsapatától, és erre második felesége, Ulla Sandrock vette rá, merthogy „lemerültek a tréner energiái”. A többek között Szoboszlai Dominikkel is dolgozó német futballedző elismerte, Ulla központi szerepet játszik a döntéseiben. A Daily Mail felidézte, a nőnek abban is komoly része volt, amikor Klopp meghosszabbította a szerződését Liverpoolban.

Ulla Sandrock
Ulla Sandrock / Fotó: AFP

„Még két évig maradok… Miért? Ez most a kérdés. Mert Ulla maradni akar, és jó férjként mit teszel, ha a feleséged maradni akar? Maradsz. A legfontosabb szerződés az életemben, amit aláírtam, azt Ullával kötöttem – mondta két éve Klopp. – Ültünk a konyhában az asztalnál, és Ulla azt mondta: »Nem tudom elképzelni, hogy 2024-ig elmegyünk.«” 

Ulla 2013-ban meggyőzte férjét arról, hogy utasítsa el a Manchester United ajánlatát, tudniillik rossz érzése támadt amiatt, hogy Klopp váltsa Sir Alex Fergusont. Klopp 2005-ben ismerte meg Ullát, aki három éven keresztül Kenyában tanárként, illetve kórházi alkalmazottként is dolgozott. A család 2015 óta a tengerparti Formby városában él, egy, korábban Steven Gerrard tulajdonában lévő házban. Klopp rendszeresen felbukkant a helyi kocsmákban tartott kvízesteken, felajánlva, hogy segít az egymással vetélkedő csapatoknak. Formbyban a Waitrose Café volt kettejük kedvenc színhelye, és Ulla a személyzet valamennyi tagjának 50 font (23 ezer Ft) értékű utalványt ajándékozott. Az egyik Waitrose-munkatárs ezt mondta a Liverpool Echónak:

– Ez egy hihetetlen dolog részéről. Ulla általában nem akart felhajtást csinálni, mert semmilyen elismerést nem kívánt kiérdemelni. Csakis az volt a célja, hogy az üzletben dolgozók megkapják a megérdemelt elismerésüket – mesélték az asszonyról. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás