Szoboszlai Dominik mindenkit sokkolt, a magányról vallott





Szoboszlai Dominik angliai otthonából adott interjút, és az eddigi liverpooli pályafutása mellett a magányról is beszélt.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.11.03.
Szoboszlai Dominik Liverpool Trent Alexander-Arnold magányosság karrier

Szoboszlai Dominik karrierje eddig nagyszerűen alakul a Liverpoolnál, Jürgen Klopp vezetőedző alapemberként számolt vele, 14 összecsapáson játszott eddig az idei szezonban, két gólja és két gólpassza van már, emellett háromszor a mérkőzés legjobbjának választották meg. A 23 éves játékosról nemrég a Fodball stábja forgatott, ráadásul a futballista angliai otthonában.

Szoboszlai
Szoboszlai Dominiknek egyelőre magányosan telnek a liverpooli éjszakái Fotó: AFP

A beszélgetés során az egyik legérdekesebb téma a játékosokat érintő magány volt, erre pedig Szoboszlai is kendőzetlenül őszinte választ adott.

„Aki azt mondja, hogy nem érzi magát magányosnak, az hazudik. természetesen néha én is magányosnak érzem magam. Vannak olyan napok, amikor ülök a kanapén és gondolkozom, hogy mit csináljak” – mesélte Szoboszlai Dominik, amit a Magyar Nemzet szemlézett.

Otthoni barátaim nincsenek itt, annyira régóta még nem vagyok itt, hogy bárkinek szóljak, menjünk el valahova. Ilyenkor benyomok egy filmet, remélem, hogy elalszom, és minél hamarabb holnap lesz. Vannak nem egyszerű napok.

Amikor Szoboszlai megérkezett Liverpoolba, a középhátvéd Ibrahima Konatén kívül senkit sem ismert, 2-3 hét alatt azonban sikeresen be tudott illeszkedni, jelenleg Trent Alexander-Arnolddal jön ki a legjobban az együttesből.

Két év van közöttünk, hasonló a gondolkodásunk, megértjük egymást a pályán és a pályán kívül. Vele volt az első olyan sztorim, hogy elmentünk vacsorázni vagy csavarogni ide-oda. Jóban lettünk, van, hogy átjön, van, hogy én átmegyek, elvagyunk.

A Liverpool ezen a héten vasárnap, november 5-én a Luton Town otthonában (17:30, tv: Spíler1) játszik majd az angol bajnokság 11. fordulójában.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás