RETRO RÁDIÓ

Szoboszlai Dominik édesapja világsztár fiáról mesélt: „Engem az se érdekel, ha kapus lesz, csak játsszon”

Elmondhatatlan érzés, hogy ismét van egy olyan világsztár magyar labdarúgónk, mint Szoboszlai Dominik.Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.11.03.
Szoboszlai Dominik Szoboszlai Zsolt liverpool videó labdarúgás

A magyar játékos tehetségére még Angliában is rácsodálkoznak hiszen amellett, hogy elképesztőn gyorsan beilleszkedett a Liverpool csapatába,  rögtön a húzóembere is lett. Sokan bele sem gondolunk, hogy az ekkora sztárság, milyen hatással van Dominik családjára, akik természetesen mindenben támogatják a sportolót és együtt örülnek a sikereinek, a távolság azonban megviseli őket.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik nagyon hiányzik a családjának, de mindenben támogatják Fotó: Origo / Fűrész Zsolt

A család a szupersztár mögött

Abszolút megváltozott minden, ugyanis messzebb kell utazni, repülni kell és ez nagyon sok időt elvesz, mert közvetlen járatokkal nem tudunk kimenni.

– kezdte a labdarúgó édesapja, Szoboszlai Zsolt a Spíler TV riporterének. Az apuka azt is elárulta, hogy mivel nem ez volt Dominik első igazolása mindig nagy változásokkal járt az ő életükre is nézve, de mostanra már annyira megszokták, hogy tudják nyugodtan élni a hétköznapjaikat.

Dominik elég korán elindult ezen az úton, és vele együtt a család is. Kénytelenek voltunk ehhez hozzászokni, de mindenki teljesen jól veszi az akadályokat. Ő is felnőtt ember, éli az életét, másra van igénye, de a család részéről mindig az az igénye, hogy találkozzon velünk.

Az se érdekel, ha kapus lesz, csak játsszon

A büszke édesapa ezután még abba is beavatta a nézőket, hogy mit mondott fia a Bundesliga és a Premier League közti különbségről.

Tempóban nem érez különbséget, inkább a játék minőségében. Angliában képzettebbek a játékosok, egy-egy helyzetet jobban oldanak meg. Az évek alatt azért felkészítettük ezekre a lépcsőfokokra, így az, hogy Liverpoolban jó számokat produkál, nem volt meglepő, mert ez Lipcsében is megvolt. Lipcsében is olyan teljesítményt nyújtott, amire büszkék voltunk, és azzal ki tudott emelkedni úgy, hogy a Liverpool leigazolja

– mondta Szoboszlai. Azzal kapcsolatban pedig, hogy fia melyik poszton érzi a leginkább otthonosan magát ezt mondta nevetve:

A középpálya bármely részén meg tudja oldani a problémát. Van az ember életében olyan, hogy más poszton kezdik el játszatni, ezt meg kell oldani. Engem az se érdekel, ha kapus lesz, csak játsszon.

 

 

Ezeket olvastad már?
Szoboszlai Dominik ezt nem teszi zsebre, kiszavazták a kezdőcsapatból

Szoboszlai Dominik ezt nem teszi zsebre, kiszavazták a kezdőcsapatból

Kezet fogtak, Messi elkápráztatta elfeledett, magyar válogatott ellenfelét

Kezet fogtak, Messi elkápráztatta elfeledett, magyar válogatott ellenfelét

Elfordulnak az emberek Szoboszlaiéktól, egyre kisebb a bizalom

Elfordulnak az emberek Szoboszlaiéktól, egyre kisebb a bizalom

Túl apró bikini, Ronaldo exének formás cicijeit nem lehet kordában tartani

Túl apró bikini, Ronaldo exének formás cicijeit nem lehet kordában tartani

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás