Szoboszlai Dominik édesapja világsztár fiáról mesélt: „Engem az se érdekel, ha kapus lesz, csak játsszon”

Elmondhatatlan érzés, hogy ismét van egy olyan világsztár magyar labdarúgónk, mint Szoboszlai Dominik.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.11.03.
Szoboszlai Dominik Szoboszlai Zsolt liverpool videó labdarúgás

A magyar játékos tehetségére még Angliában is rácsodálkoznak hiszen amellett, hogy elképesztőn gyorsan beilleszkedett a Liverpool csapatába,  rögtön a húzóembere is lett. Sokan bele sem gondolunk, hogy az ekkora sztárság, milyen hatással van Dominik családjára, akik természetesen mindenben támogatják a sportolót és együtt örülnek a sikereinek, a távolság azonban megviseli őket.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik nagyon hiányzik a családjának, de mindenben támogatják Fotó: Origo / Fűrész Zsolt

A család a szupersztár mögött

Abszolút megváltozott minden, ugyanis messzebb kell utazni, repülni kell és ez nagyon sok időt elvesz, mert közvetlen járatokkal nem tudunk kimenni.

– kezdte a labdarúgó édesapja, Szoboszlai Zsolt a Spíler TV riporterének. Az apuka azt is elárulta, hogy mivel nem ez volt Dominik első igazolása mindig nagy változásokkal járt az ő életükre is nézve, de mostanra már annyira megszokták, hogy tudják nyugodtan élni a hétköznapjaikat.

Dominik elég korán elindult ezen az úton, és vele együtt a család is. Kénytelenek voltunk ehhez hozzászokni, de mindenki teljesen jól veszi az akadályokat. Ő is felnőtt ember, éli az életét, másra van igénye, de a család részéről mindig az az igénye, hogy találkozzon velünk.

Az se érdekel, ha kapus lesz, csak játsszon

A büszke édesapa ezután még abba is beavatta a nézőket, hogy mit mondott fia a Bundesliga és a Premier League közti különbségről.

Tempóban nem érez különbséget, inkább a játék minőségében. Angliában képzettebbek a játékosok, egy-egy helyzetet jobban oldanak meg. Az évek alatt azért felkészítettük ezekre a lépcsőfokokra, így az, hogy Liverpoolban jó számokat produkál, nem volt meglepő, mert ez Lipcsében is megvolt. Lipcsében is olyan teljesítményt nyújtott, amire büszkék voltunk, és azzal ki tudott emelkedni úgy, hogy a Liverpool leigazolja

– mondta Szoboszlai. Azzal kapcsolatban pedig, hogy fia melyik poszton érzi a leginkább otthonosan magát ezt mondta nevetve:

A középpálya bármely részén meg tudja oldani a problémát. Van az ember életében olyan, hogy más poszton kezdik el játszatni, ezt meg kell oldani. Engem az se érdekel, ha kapus lesz, csak játsszon.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás