Kiderült Szoboszlai titka: ezt árulta el róla a Liverpool sztárja





Igazi barátra lelt Trent Alexander-Arnold személyében a Liverpool magyar futballsztárja. A pályán és azonkívül is jól megértik egymást.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.09.
Módosítva: 2023.10.09.
Szoboszlai Dominik Jürgen Klopp Trent Alexander-Arnold barát liverpool

Nem csak Jürgen Klopp vezetőedző és a Liverpool FC szurkolói áradoznak Szoboszlai Dominik kiemelkedő teljesítményéről. A 22 éves magyar focista gyors beilleszkedését bizonyítja: pillanatok alatt a csapatban és az öltözőben is megtalálta a helyét, és gyorsan igazi barátra lelt Trent Alexander-Arnold személyében, akivel a pályán és azonkívül is jól megértik egymást. A 20-szoros angol válogatott sztár szavaiból kitűnik, ők a legjobb barátok, mindenben számíthatnak a másikra. 

Szoboszlai (jobbra) és Alexander-Arnold: hamar egy hullámhosszra kerültek
Szoboszlai (jobbra) és Alexander-Arnold: hamar egy hullámhosszra kerültek Fotó: liverpoolfc.com

Alexander-Arnold lelkesen beszélt arról, hogy barátság szövődött köztük, nagyon sok közös vonás van bennük Szoboszlaival. 

Őszintén szólva nagyon hasonlít hozzám. A pályán kívül, és távol a futballtól is. Nagyon nyugodt, laza srác, a futballon kívül is megtaláljuk a közös hullámhosszt

– idézte a Magyar Nemzet a Sky Sportsnak nyilatkozó Liverpool-klasszist. – Amikor pedig az edzőpályán, edzésen vagy meccseken hajtunk, mindent beleadunk, nem csak magunkból, a társakból is a legjobbat akarjuk kihozni. Azt hiszem, azért jövünk ki olyan jól egymással, mert ugyanazok az elképzeléseink és ugyanaz a mentalitásunk.

A Liverpool jobbhátvédje futballistaként is az egekig magasztalta Szoboszlait:

– Az az érzésem vele kapcsolatban, hogy nincs szüksége bizonyos játékrendszerre vagy taktikára, ami kihozza belőle a legjobbat. Bármire képes a pályán és minden megmozdulása természetes – mondta Alexander-Arnold.

Hasonló mentalitásukról és összhangjukról árulkodik az is, hogy gyakran az edzőteremben is emelgetnek csak úgy, a maguk szórakoztatására.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás