Szoboszlai Dominik megszólalt a Liverpoolról: „Ez egy álom volt”





A vörösök nyolcasa beszélt a céljairól, csapata erősségéről, és az Anfield Roadról is.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.09.24.
Módosítva: 2023.09.24.
Liverpool FC Szoboszlai Dominik átigazolás

Mint ismert, a nyáron Szoboszlai Dominik a Liverpoolba szerződött. A magyar válogatott középpályása berobbant az angol csapatnál. Sőt, már az első gólját is megszerezte a vörös ördögöknél, és megválasztották augusztus hónap legjobb játékosának.

SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai Dominik számára egy álom volt a Liverpoolba való igazolás – Fotó: Peter Powell

Szoboszlai Dominik nemrégiben a Liverpool FC hivatalos honlapjának adott interjút, amiben kitért arra, hogy jól érzi magát a csapatnál, de beszélt a távlati tervekről is.

Sokat dolgoztam azért, hogy a Liverpool játékosa legyek. Ez egy álom volt

– nyilatkozta a magyar válogatott középpályása, majd hozzátette, hogy minden futballistának az az álma, hogy a Liverpoolban játszhasson, hiszen ez a világ egyik legjobb klubja.

A szurkolók, a klub, a történelem, és az, hogy együtt játszhatok ezekkel a legendákkal és játékosokkal…, öröm itt lenni. Sok mindent szeretnék elérni az idén és a következő években is” – mondta Szoboszlai Dominik, aki az Anfield Road kapcsán úgy fogalmazott, hogy még annál is jobb, mint amit előzetesen gondolt a stadionról.

A West Ham United elleni Premier League-találkozó előtt elmondta, hogy mindig magabiztos, de a sok győzelem segít ebben.

Még szebb lenne, ha nem egygólos hátrányból kellene felállni. Ha mi szerezzük az első gólt, akkor egy kicsit könnyebb a helyzet. De ha ez kell, akkor így fogjuk csinálni

– fejtette ki a Liverpool 8-asa.

Szoboszlai szerint mindig készen kell állniuk és minden meccset úgy kell kezelniük, mintha egy döntő lenne. A Liverpool az Európa Ligában is érdekelt, a kettős terhelés miatt Jürgen Klopp igyekszik forgatni a csapatát, emiatt a Linz ellen Szoboszlai csereként lépett pályára. Erről a 22 éves magyar játékos így vélekedik:

„Ez volt a legfontosabb dolog, amiről a menedzser is beszélt, hogy nem számít, ki játszik, ki kezd, ki jön be, minden változhat. Newcastle-ben Darwin Núnez hozott változást, most hétvégén pedig Harvey Elliott – talán nem az ő gólja volt, mert nem neki adták, de én megadom neki. Olyan jó srácaink vannak, jó csapatunk, mindenki készen áll arra, hogy egymásért küzdjön” – nyilatkozta Szoboszlai Dominik a Liverpool honlapjának.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás