Rossz hír érkezik Szoboszlairól? Sok magyar nagyot csalódhat most





A Vörösök is megkezdik a szereplésüket az európai porondon.



Megosztás
Szerző: m
Létrehozva: 2023.09.21.
Módosítva: 2023.09.21.
Jürgen Klopp Szoboszlai Dominik menedzser Európa-liga

Csak az ötödik helyen végzett a Liverpool focicsapata az angol bajnokság legutóbbi kiírásában, ezért sokak bánatára csak az Európa-liga főtábláján kapott helyet a gárda. Bezzeg most a ’Pool kiváló formában van, öt meccséből négyet megnyert a bajnokságban. Következik az El-főtábla első találkozója, mégpedig az osztrák Linz otthonában, ahova számos magyar is készül – főleg Szoboszlai Dominik miatt. Ők nem biztos, hogy örülni fognak a legújabb híreknek.

Fotó: AFP

A csütörtöki meccs előtt még ugyan nincs hivatalos összeállítás, azonban könnyen meglehet, hogy Jürgen Klopp menedzser most azoknak szavaz bizalmat, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak a csapatban. Külföldi lapok szerint a német szakember alaposan felforgatja a kezdőt, s nagyon könnyen meglehet, hogy ebben most nem jut hely Szoboszlai Dominiknak

A rotálással Klopp másokat is megnézhet éles helyzetben, ráadásul Szoboszlaiék is rápihenhetnének a vasárnapi, West Ham elleni hazai bajnokira.

A magyar válogatott csapatkapitánya eddig a bajnokságban egyetlen percet sem hagyott ki, sőt augusztusban ő lett a Liverpool legjobb focistája.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás