Fel a fejjel Marco Rossi, Dárdait rég hallottuk így beszélni





Ezek voltak a hét legolvasottabb sporttémájú cikkei.



Megosztás
Szerző: m
Létrehozva: 2023.09.24.
Módosítva: 2023.09.24.
Muszukajev Iszmail fociválogatott Marco Rossi

Marco Rossi, a fociválogatott szövetségi kapitánya gyakran beszél arról, hogy a sikerek ellenére támadásoknak van kitéve. Erről szólt az Origo Szpíker Korner című adásának heti videója.

– Önbizalomhiányos, soha nem fogja elismerni, hogy ő menyire közkedvelt, szeretett ember. Ő ilyen embertípus. Tíz éve azt se tudtuk, hogy a világon van. Még mindig nehezen akarja elhinni, ami vele történt – mondta a beszélgetésben Ballai Attila, a Nemzeti Sport lapigazgatója.

A résztvevők együtt üzentek Rossinak:

Fel a fejjel! Marco Rossit mindenki szereti. Szobrot fog kapni!

Múlt vasárnap végre újra nyert a Hertha Berlin focicsapata a német másodosztályban. Dárdai Pál vezetőedző hetek óta – a pocsék eredmények miatt – csupa panasz, de hosszú idő után végre elégedett lehetett, és rég hallottuk őt dicsérni – ezt megelőzően a Hertha öt mérkőzésen csak egyszer győzött, és négyszer kikapott.

Dárdai Pál új problémával szembesült a Hertha gólzáporos veresége során
Fotó: Instagram/herthabsc

 44 év után először nyert szabadfogású birkózónk aranyérmet a világbajnokságon. A 2019 óta magyar színekben versenyző, kabard származású Muszukajev Iszmail tavaly Európa-bajnokságot nyert, s eddig két világbajnoki bronzérmet szerzett, most pedig karrierje eddigi legnagyobb sikereként a vb-címet is begyűjtötte. A 30 éves klasszis a magyar birkózósport 21. vb-győztese és a 31. vb-aranyat szerezte most meg, ami a szabadfogású szakág második vb-diadala. Az elsőt Kovács István nyerte 1979-ben.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás