Óriási változás, Dárdai Pált rég hallottuk ilyennek





A Hertha BSC 3-0-ra verte a Braunschweiget a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában. A berliniek edzője, Dárdai Pál végre elégedett lehetett.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.09.19.
Hertha Dárdai Pál mesterhármas

A Hertha a bosnyák származású, svájci válogatott csatára, Haris Tabakovic remeklésének köszönhetően nyert, a kiváló támadó mesterhármast szerzett a 3-0-ra megnyert meccsen. Ezzel a sikerrel a berlini csapat elmozdult a kieső helyről, és a 15. pozícióba lépett.

Dárdai Pál csapata végre beindult a 2. Bundesligában
Dárdai Pál Fotó: herthabsc.de

Dárdai Pál vezetőedző hetek óta – a pocsék eredmények miatt – csupa panasz, de hosszú idő után végre elégedett lehetett, és rég hallottuk őt dicsérni – ezt megelőzően a Hertha öt mérkőzésen csak egyszer győzött, és négyszer kikapott.

„Minden tiszteletem a csapaté! Egy nagyon szervezett ellenfelet vertünk meg. Már az elejétől kezdve megmutattuk a futballista minőségünket, és az utolsó passzig jól teljesítettünk. Ennek eredményeként egységesek maradtunk, és az első félidőben akár nagyobb előnyre is szert tehettünk volna. Habár 2-0-ra vezettünk, a szünet után veszélyes volt a helyzet, a harmadik gól ennek megfelelően fontos volt” – fogalmazott a magyar szakember a Hertha honlapján, akinek csapata vasárnap a Kiel otthonába látogat.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás