Elárulta a Fradi segédedzője, mitől lesznek hihetetlenül gyorsak a játékosok





Kendőzetlenül tárta fel a Fradi sikerének a titkát a segédedző.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.08.04.
Ferencváros UEFA Európa Konferencia Liga titok

A Magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapat, a Ferencváros 2-0-ra nyert a Shamrock Rovers vendégeként az UEFA Európa Konferencia Liga második selejtezőkörének visszavágóján. Ennek fényében 6-0-val jutottak tovább a következő körbe, ahol a máltai Hamrun Spartans lesz az ellenfelük. 

Groupama aréna / Fotó: Róka László

A vezetőedző Máté Csaba segítője egy a Fradi.hu-nak adott interjúban elárulta, mi volt a sikerük titka és azt is, milyen edzésekkel dolgoznak azon, hogy a játékosok még gyorsabbak legyenek. 

Sokkal frissebbnek éreztem a csapatot. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél frissebbek legyenek a játékosok. Nyilvánvalóan kell a kemény edzés. Keményen is dolgoztak az elmúlt két hétben. Mindenkiről tudjuk, hogy melyek az erősségeik, illetve a játék mely terültén kell többet kihozniuk magukból 

– árulta el Leandro de Almeida. 

A számok pedig magukért beszélnek. A legtöbbet tunéziai válogatott középpályásunk, Mohamed Ali Ben Romdhane futotta 13 kilométerrel, de az első gólt szerző Kristoffer Zachariassen is 12,2 kilométert teljesített, míg Cebrail Makreckis sebessége 30 km/h felett volt. 

Ez az ő érdemük. Mindenki, aki itt van, jó játékos. Csak rajtuk múlik, hogy ezt a teljesítményt kihozzák magukból. Az erőnléti edzőkkel együtt folyamatosan segítjük őket, próbáljuk olyan rendszerbe hozni őket, hogy sokkal magabiztosabbak legyenek, mindenki tudja, hogy mi az ő helyzete. Sok sprintedzésünk van, hogy ne veszítsenek a sebességükből. A sprintek mellett dinamikai edzéseket, különböző irányváltásokat vezénylünk nekik, de még a konditeremben is külön programot írtunk elő a számukra, hogy még többet kihozzanak magukból

 – mondta Leandro de Almeida, aki hozzátette, fejben még meg kell változniuk, mert még többet ki lehetne hozni a csapatból. 

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk augusztus 13-án, vasárnap 18.45-ös kezdettel a Puskás Akadémiát fogadja az OTP Bank Liga 2023/2024-es kiírásának 3. fordulójában. Az új szezon első hazai bajnokijára megkezdődött a jegyértékesítés! Részletek ITT!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás