Érik az újabb magyar sztárigazolás, Kerkez igent mondott az olasz sztárcsapatnak





A jól értesült olasz átigazolási guru, Gianluca Di Marzio állítja, Kerkez Milos a személyes feltételekben megegyezett a Lazióval, hamarosan pedig a két klub között is egyezség jöhet.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.07.04.
Módosítva: 2023.07.04.
Kerkez Milos Lazio AZ Alkmaar átigazolás Olaszország

Szoboszlai Dominik után újabb magyar futballista igazolhat sztárcsapathoz, Kerkez Milos nagyon közel áll ahhoz, hogy a Lazio futballistája legyen.

AZ Alkmaar v RKC Waalwijk - Dutch Eredivisie
Kerkez Milos hamarosan ismét Olaszország felé veheti az irányt – Fotó: BSR Agency

A hírről az olasz átigazolási szakértő, Gianluca Di Marzio számolt be, az újságíró állítja, a személyes feltételekben már megszületett az egyezség, most már csak az AZ Alkmaarnak és a Laziónak kell dűlőre jutnia a vételárban. A holland klub 15 millió euró (5,5 milliárd forint) körüli összeget kér a 19 éves futballistáért, a tavalyi szezonban olasz ezüstérmes pedig vélhetően kifizeti ezt az összeget.

Kerkeznek nem lenne ismeretlen terep Olaszország, 2021 februárjában a Győrtől az AC Milanhoz igazolt, ahol az utánpótlás csapatban pallérozódott. A felnőttek között lehetőséget nem kapott, 2022 januárjában az AZ Alkmaar lecsapott rá 1,18 millió euróért (440 millió forint), ahol fél év után alapember lett. A most befejezett szezonban 52 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken öt gólt és hét gólpasszt jegyzett, többet között a Laziónak is betalált a Konferencialiga nyolcaddöntőjének odavágóján.

Di Marzio kiemeli, hogy a rómaiak trénere, Maurizio Sarri kifejezetten szeretné, ha Kerkez náluk játszana. Luca Pellegrini az egyéves kölcsönidőszaka után visszatért a Juventushoz, a Laziónak így jelenleg nincs is kifejezetten balhátvédje az együttesben.

Ha megtörténik a transzfer, szeptembertől Kerkez a Bajnokok Ligájában is pályára tudna lépni.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás