RETRO RÁDIÓ

Hajdú B. István megsúgta, ezért lehet bombameglepetés a BL-döntőn





Az M4 Sport már pénteken bejelentkezik a finálé helyszínéről.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.06.09.
Módosítva: 2023.06.09.
Hajdú B István bl Manchester City finálé

Szombaton 21 órától rendezik Isztambulban a Manchester City–Internazionale- döntőt a labdarúgó-Bajnokok Ligájában. A meccs toronymagas esélyese az angol csapat. Josep Guardiola együttese az előző körökben szinte megsemmisítette a Bayern Münchent és a Real Madridot, a papírforma amellett szól, hogy meglesz a gárda első BL-sikere is. Így érzi ezt Hajdú B. István is, ugyanakkor a találkozót az M4 Sport csatornán a helyszínről közvetítő riporter szerint egy valami miatt születhet bombameglepetés a találkozón.

 

Az európai klubfutball csúcsmérkőzése az olyan években, amikor nincs a válogatottaknak nagy nemzetközi tornája, mindig jobban felértékelődik 

– véli Hajdú B. István, utalva arra, hogy a 2023-as év is ilyen. Az M4 Sport kommentátora az M1 műsorában kifejtette, a finálét vívó mindkét csapat a szezon végére időzítette csúcsformáját.

 – A Manchester City most talán a világ legjobb csapata, de még soha nem nyert Bajnokok Ligája-trófeát. Az Inter viszont már igen, de az akkori játékosok nem tagjai a mostani keretnek – mondta a sportújságíró. Úgy látja, ha a döntő is oda-visszavágós rendszerben működne, majdnem biztos, hogy a Manchester City nyerné, ám az Inter mindenkire veszélyes lehet, és ezt bebizonyította a csapat ebben az évben is. A nagy kérdés szerinte az, hogy milyen arcát mutatja majd a Manchester City a döntőben, ha úgy lép fel, mint hazai meccsein, lerohanva az ellenfelet és gyors góllal vezetést szerez, nehéz dolga lesz az ellenfélnek.

– Meglepne, ha nem az angol csapat nyerné a finálét – tette hozzá Hajdú B. István.

A döntőt szombaton 21 órától élőben láthatják a nézők Hajdú B. István kommentálásban az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon. A finálé előtti napon, pénteken 16 órától a Bajnokok Klubja kétórás, élő felvezető adással készül a BL-döntő előtt Mohay Bencével és vendégeivel az M4 Sporton, a találkozó napján pedig Molnár Mátyás már 19.30-tól várja a stúdióban a nézőket.





 





Ezeket olvastad már?
Elvesztette a melltartóját, meglesték a villantó kebelcsodát a tengerben

Elvesztette a melltartóját, meglesték a villantó kebelcsodát a tengerben

„Csinálja más” – Dárdai Pál máris elbúcsúzott Berlinben?

„Csinálja más” – Dárdai Pál máris elbúcsúzott Berlinben?

Most jön a neheze, újra nyertek a magyar lányok

Most jön a neheze, újra nyertek a magyar lányok

Ez aztán a luxus: félmilliós táskával fotózták le Szoboszlai Dominikot

Ez aztán a luxus: félmilliós táskával fotózták le Szoboszlai Dominikot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás