Botrányos bírói ítélet a magyar válogatott Eb-meccsén – Videó

Három gólt is lőtt a magyar labdarúgó-válogatott Lengyelország ellen az U17-es Európa-bajnokságon, azonban így sem sikerült a pontszerzés (3-5). Ha ez pedig még nem lenne elég, Milos Milanovic játékvezető és az asszisztensek egy teljesen szabályos gólt is elvettek a magyaroktól.Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.05.22.
magyar válogatott játékvezető Lengyelország labdarúgás európa-bajnokság

A Wales elleni 3-0-s győzelem után május 20-án, szombaton Lengyelország ellen folytatta a hazai rendezésű U17-es Európa-bajnokságot a magyar labdarúgó-válogatott. Az íreket 5-1-re kiütő fehér mezesek a magyarok ellen is remekül játszottak, 3-0-ra is vezettek, Varga Zétény, Simon Benedek és Molnár Csaba góljai csak a szépítésre voltak elegek, a lengyelek végül 5-3-ra győztek.

5-2-es állásnál azonban a 88. percben újabb gólt szerzett a magyar válogatott, Milos Milanovic játékvezető azonban nem adta meg a találatot. Egy szöglet után Németh Hunor lövése teljesen egyértelműen áthaladt a gólvonalon, a játékvezetők ezt azonban nem látták, így Németh teljesen szabályos gólja érvénytelen lett. A végeredményt nagy valószínűséggel nem befolyásolta volna a találat, egy ilyen bírói hiba azonban igencsak bosszantó volt.

A magyar válogatott jelenleg a második helyen áll a csoportjában, és május 23-án, kedden ki-ki mérkőzést játszik Írországgal, akik szintén 3-0-ra legyőzték Walest. Lengyelország már biztosan csoportelső hat pontjával.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás