RETRO RÁDIÓ

Heti top: Aljas húzásra készülnek Dárdai ellen, Fucsovics mindennek elhordta ellenfelét

Dárdai Pál rossz hírt kapott, Sallai Rolandot sok kritika után ünnepelték a német labdarúgó Bundesligában, Fucsovics Márton ribancozott a teniszpályán. Ezek voltak a Metropol legolvasottabb sportcikkei a héten.Megosztás
Szerző: MM
2023.05.28. 15:30
Suhajda Szilárd Dárdai Pál Sallai Roland

Félő, hogy Dárdai Pállal megismétlődhet Berlinben, ami 2019-ben már átélt: a Hertha újonnan érkező befektetői a pénzükért cserébe diktálva másik edző mellett tennék le a voksukat.

Dárdai Pált megint a régi kifogással tennék parkolópályára, miután lehetetlen helyzetben is segített a Herthának?
Dárdai Pált megint a régi kifogással tennék parkolópályára, miután lehetetlen helyzetben is segített a Herthának?      Fotó: AFP

A magyar futballszakember kritikusai megint arra hivatkoznak, hogy Dárdai csapata nem elég támadó szellemű.

A kiesés mellett óriási anyagi gondokkal is küzdő német futballklub szurkoló szinte egy emberként álltak ki a magyar legenda mellett.

Minderről ide kattintva olvashatsz bővebben.

*

Egy másik magyar Bundesliga-szereplő, Sallai Roland számára végre fölfelé tart az utóbbi hónapok hullámvasútja: a magyar válogatott szélső feltámadását ünnepelték Freiburgban. A nem titkoltan nyáron eligazolni kész légióst nemrég kényszerpihenőre küldte edzője. Jót tett neki a pár napnyi gondolkodási idő, hiszen a visszatérése óta Sallai remekel. A gólpasszaival nagy szerepe volt abban, hogy csapata az utolsó fordulóig versenyben volt a Bajnokok Ligája-szereplést jelentő negyedik helyért.

– Nem volt könnyű (az utóbbi hetek hullámvasútja – a szerző), de néha ez is hozzátartozik a futballhoz. Ami történt, megtörtént. Erről nem is akarok többet mondani. Csak előretekintek – mondta többek között Sallai Roland.

*

Legjobb teniszezőnknek, Fucsovics Mártonnak ellenben el kellett sikálnia a kifakadását. Bocsánatot kért, miután a lyoni tornán elszakadt nála a cérna az argentin ellenfele, Sebastian Báez hangos játéka miatt.

– Ezek a kib.sz.tt huszonévesek. Persze nem ő az egyedüli. Teljesen sportszerűtlenül játszik, minden hibámat vamosszal ünnepli. Ordít, mint egy rib.nc dühöngött Fucsovics, de később a közösségi oldalán elnézést kért a "találkozó hevében" használt szavaiért.

 

Ezeket olvastad már?
Csak ugráló bimbóit tudod bámulni: ringó mellű álomnő forrósítja föl a strandot – Videó

Csak ugráló bimbóit tudod bámulni: ringó mellű álomnő forrósítja föl a strandot – Videó

Dárdai Pál: „Gratulálok Dárdai Bencének” – Legkisebb fiát és tökös támadóját ünnepli az edző

Dárdai Pál: „Gratulálok Dárdai Bencének” – Legkisebb fiát és tökös támadóját ünnepli az edző

Őrült menetbe csöppent a Fradi, az új edző már mindenbe belekóstolt

Őrült menetbe csöppent a Fradi, az új edző már mindenbe belekóstolt

Szexi bombázókkal erősít a Spíler TV csapata

Szexi bombázókkal erősít a Spíler TV csapata

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás