Heti top: Ronaldót számon kérték a földrengés miatt, ötéves lányát vesztette el a válogatott csatár

Cristiano Ronaldo nem foglalkozik a Törökországot és Szíriát érintő földrengéssel. Felfoghatatlan veszteséget kell átélnie egy profi focistának és családjának. A Metropol február 13–17. között megjelent sportanyagaiból válogattunk.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.02.18.
cristiano ronaldo tragédia halál

Cristiano Ronaldo rajongóinak zöme azon van kiakadva, hogy a 38 éves támadó egyáltalán nem foglalkozik a Törökországban és Szíriában is tömegkatasztrófát okozó földrengéssel. Még nem adományozott, sőt még egy támogató üzenetet sem osztott meg közösségi felületein.

„Minden tiszteletemet elvesztetted” – írta az egyik hozzászóló.

Ronaldo rijádi bemutatkozásán a fia, Cristiano Junior és élettársa, Georgina   is jelen volt - utóbbi céltábla lett
Cristiano Ronaldo – Fotó: AFP

Felfoghatatlan veszteséget kell átélnie egy profi focistának és családjának. Elhunyt a Nantes játékosának, Ignatius Ganagónak ötéves kislánya. Csapata a közösségi oldalukon keresztül támogatásáról biztosította a tizenegyszeres válogatott csatárt és családját.

Hatvankét éves korában elhunyt Jurij Zsitnyikov, a Veszprém korábbi magyar válogatott kézilabdázója, adta hírül közösségi oldalán a klub szerdán. A CSZKA Moszkva együttesétől 1989-ben érkezett orosz születésű beállós öt szezonon keresztül erősítette a bakonyi csapatot.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás