Kiderültek a részletek, ez jár a Ronaldo–Messi slágermeccs VIP-belépőjéért, ami 2,6 millió dollárba került

A szaúdi üzletemberé, Musref al-Hamdié lett annak a találkozónak az árverésre kínált VIP-belépője, amelyet Cristiano Ronaldo és Lionel Messi csapata vív csütörtökön Rijádban.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.18.
előjogok

Az egymillió dollárról induló licit a szervezők bejelentése alapján 2,66 millió dollárral (egymilliárd forinttal) zárult, amellyel az AqarOne ingatlanbefektetési konzorcium ügyvezető igazgatója már múlt héten befutónak tűnt, és a megadott határidőig nem érkezett az övénél jobb ajánlat.

A Fahad Király Stadionban sorra kerülő bemutató meccsen Ronaldo új klubjának, az al-Naszrnak és a szintén szaúdi al-Hilalnak a játékosaiból álló gárda csap össze Messi együttesével, a Paris Saint-Germainnel. Utóbbi soraiban tudja a katari vb-n döntős francia Kylian Mbappét, valamint a torna meglepetéscsapatának, a marokkói válogatottnak a kulcsemberét, Asraf Hakimit is.

A sportág két szupersztárja, a hétszeres aranylabdás Messi és az ötszörös aranylabdás Ronaldo legutóbb 2020 decemberében találkozott a pályán, amikor a Juventus 3-0-ra legyőzte a Barcelonát.

Ronaldót az év elején mutatták be Szaúd-Arábiában – de a még Angliában kapott kétmeccses eltiltása miatt eddig még nem léphetett pályára –, Messi pedig az arab ország turisztikai nagyköveteként is tevékenykedik.

A PSG tulajdonosi köre a katari kormányhoz köthető, amely 2022 végén megrendezte a világbajnokságot. A Riyadh Season Cup elnevezésű gálameccsre 170 országból több mint kétmillió jegyigénylés érkezett.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás