RETRO RÁDIÓ

„Két játékossal megegyeztünk” – Kiderült, kikkel erősít a Fradi





Hajnal Tamás elárulta, hol tartanak a tárgyalások az El-nyolcaddöntőre készülő Fradi kiszemeltjeivel.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.01.16.
Módosítva: 2023.01.16.
Fradi átigazolás Európa Liga Hajnal Tamás

Csak vasárnap kezdődött és február 14-éig tart a magyar fociban a téli átigazolási időszak, így nem csoda, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata még nem igazolt új játékost. Ugyanakkor Hajnal Tamás sportigazgató elárulta: két kiszemelttel már megállapodott az Európa-liga márciusi nyolcaddöntőjére készülő bajnokcsapat.

Hajnalék (balra) azon dolgoznak, hogy tovább erősítsék Sztanyiszlav Csercseszov csapatát
Hajnalék (balra) azon dolgoznak, hogy tovább erősítsék Sztanyiszlav Csercseszov csapatát   Fotó: MTI

Hajnal a Fradinál próbajátékon szereplő, Venezuelából érkezett ghánai Kwaku Bonsu Oseiről elmondta: vele kapcsolatban még nem született végleges döntés. Másokkal azonban már előrébb tartanak a zöld-fehérek vezetői.

„A háttérben nagyon intenzíven zajlik a munka, két játékossal tulajdonképpen megegyeztünk, akik legkésőbb a nyáron csatlakoznak hozzánk, szeretnénk, ha ez már most, a januári átigazolási időszakban sikerülne, úgyhogy zajlanak a tárgyalások a klubjaikkal a háttérben, bízunk benne, hogy sikerül velük megegyezni, de természetesen csak észszerű keretek között tudunk, vagyunk hajlandóak invesztálni”idézte a Fradi sportigazgatóját egy szurkolói blog.

A Nemzeti Sport értesülése szerint a szlovák Slovan Bratislava suriname-i védője, Myenty Abena az egyik, az azeri Qarabag ghánai csatára, Owusu Kwabena pedig a másik futballista, akivel már dűlőre jutottak. Mindkét játékosnak nyáron jár le a szerződése a jelenlegi klubjával, így a szabályok értelmében ez év első napjától már szabadon lehet tárgyalni velük. Ezután már csak a kenyéradóikkal kellene egyezségre jutni, milyen feltételekkel engednék el már a télen a két futballistát. 

Owusu a sportnapilap szerint kétéves szerződésben egyezett meg az FTC-vel, a téli átigazolása pedig 300 ezer eurót (120 millió forint) érne meg a Spanyolországban edzőtáborozó magyar csapatnak.

A 25 éves támadó aktív részese volt a Fradi tavaly augusztusi kiesésének a Bajnokok Ligája selejtezőjéből: ő szerezte az azeriek gólját az 1-1-es baki odavágón (az 1-3-as budapesti visszavágón a hajrában cserélték be).





 





Ezeket olvastad már?
Csodacsapat nyomába eredt a Fradi

Csodacsapat nyomába eredt a Fradi

Széteshet Szoboszlai Dominik csapata, Klopp után egy másik kulcsember is leléphet

Széteshet Szoboszlai Dominik csapata, Klopp után egy másik kulcsember is leléphet

„Évről évre fejlődik” – Nagy titkot árult el Dibusz Dénesről a felesége

„Évről évre fejlődik” – Nagy titkot árult el Dibusz Dénesről a felesége

Messit Lipcsébe hívják: Gulácsi és Orbán csapatába igazolhat

Messit Lipcsébe hívják: Gulácsi és Orbán csapatába igazolhat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás