RETRO RÁDIÓ

Boris Becker újra bajban van, bíróság elé áll a börtönből szabadult világsztár





Felesége és annak híres barátnője is bajszot akasztott a bukott teniszklasszissal. Becker legatyásodva is egy üdülőparadicsomban szilveszterezett.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.01.03.
tenisz válás botrány börtön

A rá eredetileg kiszabott 2,5 éves börtönbüntetés helyett már a negyede (7,5 hónap) letöltése után szabadult Boris Becker, akit a brit dutyik túlzsúfoltsága miatt – külföldi állampolgárként – december közepén inkább hazatoloncoltak. Még sincs nyugta, hírességek és hozzászólók vitatkoznak róla, ráadásul januárban újra bíróság elé kell állnia az évek óta húzódó válóperével kapcsolatban.

Becker a Sao Toméról származó szerelme, Lilian miatt szilveszterezett a paradicsomi szigeten
Becker a Sao Toméról származó szerelme, Lilian miatt szilveszterezett a paradicsomi szigeten   Fotó: AFP

A hajdani mintegy 50 millió eurós (20 milliárd forint) vagyonát eltapsolt világsztár bűne az volt, hogy szándékos fedezetelrejtéssel igyekezett megakadályozni adósságainak behajtását, és ezzel megsértette a brit csődeljárási törvényt. Ennek tudatában nem csoda, hogy sokaknál kiverte a biztosítékot, amikor szilveszterkor egy paradicsomi szigetről üzent a rajongóinak.

– Túléltem életem legnehezebb időszakát, és lelkileg megerősödve tértem vissza – üzente többek között Becker a nyugat-afrikai Sao Tomé-sziget strandjáról.

Az 55 éves „Bum-bum Borist” sok rajongó biztatta, és vele örült a sorsa jóra fordulásának. Másokat viszont kiborított, pedig a különleges helyszín azzal magyarázható, hogy ott született az élettársa, Lilian de Carvalho Monteiro.

Becker hivatalosan még a 2009-ben elvett holland modell, Sharlely Kerssenberg (alias Lilly Becker) férje, noha már 2018-ban szakítottak. 12 éves fiuk, Amadeus édesanyja januárban német bíróság előtt jutna dűlőre Beckerrel a vagyonmegosztásukat és a tartásdíjat illető vitájukban. Az asszonnyal jó viszonyt ápoló, Dubajban nemrég vele együtt időző Cathy Hummels (a Dortmund világbajnok német futballsztárja, Mats Hummels exneje) pedig a podcastjében osztotta ki Borist. 

A nő fölháborodott a Sat1-en sugárzott exkluzív interjú láttán, amiért Becker állítólag több mint félmillió eurót (200 millió forint) kaszált, többet a hátralévő adósságainál, ráadásul még könyvet is készül kiadni a „börtönkalandjáról”.

– Egyáltalán nem tetszik, ha kesztyűs kézzel bánnak valakivel csak azért, mert híres. Bűn, amit tett, ezért le kellett volna ülnie a büntetését. Becker átvert, tönkretett embereket – mondta Cathy, akit sajtóhírek szerint ezért feljelentett Boris Becker. 

Munkát talált

A hatszoros Grand Slam-győztes Boris Becker szakkommentátorként és saját műsorral (Becker meccslabdája) jelentkezik majd az Eurosport müncheni stúdiójából a január 16-án kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokság alatt. Korábban is dolgozott már a sportcsatornának, legutóbb tavaly januárban, Melbourne-ben.

Becker rajongói közül sokan a két nőt szidják a közösségi oldalukon, mondván: aljas a viselkedésük, hiszen soha semmi mást nem csináltak azon kívül, hogy gazdag pasikat fogtak maguknak. A népszerű német komikus, Oliver Pocher ugyanakkor Cathy Hummels oldalán szállt harcba. „Üdv a klubban, könnyedén nyerni fogsz” – üzente a nőnek Pocher, akit korábban szintén feljelentett a teniszsztár. Wayne Carpendale színész is azt tanácsolta Beckernek, hogy jobban tenné, ha a történtek után inkább hallgatna.





 





Ezeket olvastad már?
Itt a vége? Szoboszlaiék lemondhatnak a nagy álmukról

Itt a vége? Szoboszlaiék lemondhatnak a nagy álmukról

Óriási dráma a Fradi meccsén, négy percen múlt a kupadöntő

Óriási dráma a Fradi meccsén, négy percen múlt a kupadöntő

Kiadta a jelszót az Eb-re a Chelsea-hez hívott magyar focista: „Minél tovább ottmaradni!”

Kiadta a jelszót az Eb-re a Chelsea-hez hívott magyar focista: „Minél tovább ottmaradni!”

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás