RETRO RÁDIÓ

Több sört ígérnek szombatra a Puskás Arénában, mutatjuk, mennyi pénz legyen nálad

Idő előtt elfogyott a sör kedden a Puskás Arénában a Magyarország–Portugália labdarúgó-Európa-bajnoki csoportmeccsen. Holnap Franciaország ellen több sört ígérnek.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.06.18. 08:20
büfé

Habár a Puskás Aréna három emeletén számos büfé várta a szurkolókat kedden a Puskás Arénában a Magyarország–Portugália Eb-meccsen, a második félidőben több helyen is elfogyott a sör. Információink szerint holnap nagyobb készletekkel készülnek a franciák elleni, 15 órakor kezdődő találkozóra.

Kedden sok sör fogyott, a Puskás Aréna büféinek készletei idő előtt kiürültek (Fotó: Nemzeti Sport)

Korán bezártak

Már a meccs előtt másfél órával óriási sorok álltak kedden a Puskás Aréna büféinél, ahol a szurkolók leginkább söröket és üdítőket vásároltak. Akkora volt az igény, hogy a meccs második félidejében volt olyan büfé, amely már nem tudott sörrel szolgálni. A Metropol munkatársa a szünetben az első emeleten körbe járta a büféket, és mindenhol rengetegen álltak, így nem volt véletlen, hogy számos hely korán, már a lefújás előtt bezárt.

Egy sör 1250 forint

Minden egységes áron kapható a Puskás Arénában az Európa-bajnokság meccsein. Egy félliteres sör 1250 forintba kerül, az alkoholmentest szintén ennyiért árulják. A félliteres üdítőért vagy jeges teáért 790 forintot kérnek, míg az ásványvíz 590 forintba kerül. A szendvicseket 1590 forintért árulják, a perec és a csipsz 690 forintba kerül. A pattogatott kukorica 790 forintot kóstál, egy szelet csoki pedig 490 forint. Menüket is árulnak, üdítő pattogatott kukoricával 1480 forint, ugyanez sörrel 1940.

A labdabirtoklás a lényeg

A magyar válogatott hátvédje, Fiola Attila nagyon várja már a szombati, franciák elleni mérkőzést, hogy újra átélhesse, ahogy több tízezer ember támogatja a csapatot a pályán.

„Fenomenális volt hazai pályán játszani. 2016-ban olyan hangulatot teremtettek a szurkolók, hogy azt hittem, ilyen alkalom soha többet nem lesz, de a keddi szurkolás ezt is felülmúlta” – mondta Fiola. – „Elképesztő volt a tábor, valószínű, hogy miattuk tudtuk tartani a 0–0-t, amíg csak bírtuk. A franciák ellen többet kell birtokolnunk a labdát, mert ezek az ellenfelek hamar felőrlik a csapatot és a védelmét.”

Ezeket olvastad már?
Tragikusan fiatalon hunyt el a világbajnok sportoló

Tragikusan fiatalon hunyt el a világbajnok sportoló

Nemzet sportolója: Hamarosan bejelentik, ki kerüljön az elhunyt Varga János helyére

Nemzet sportolója: Hamarosan bejelentik, ki kerüljön az elhunyt Varga János helyére

Se bugyi, se más, lesd meg fürdés közben a kebelcsoda sportolónőt

Se bugyi, se más, lesd meg fürdés közben a kebelcsoda sportolónőt

Jót tett a káromkodás: Véber Györgyöt eltiltották, azóta szárnyal a csapata

Jót tett a káromkodás: Véber Györgyöt eltiltották, azóta szárnyal a csapata

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás