RETRO RÁDIÓ

Most jött a hír! Kinyitott a Groupama Aréna, így mehetsz be te is a meccsekre





A stadion részletesen ismerteti, hogyan térhetnek vissza a lelátókra a szurkolók.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.30.
mérkőzés

 

A Groupama Aréna hivatalos Facebook-oldalán osztották meg a jó hírt, megnyitják a kapukat a drukkerek előtt. Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában jelentette be, újabb szakaszhatárhoz érkezünk. Szombat reggeltől a kijárási tilalom kezdete módosul, a boltok és vendéglátóipari egységek 11-ig lehetnek nyitva, és a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyílnak bizonyos helyek.

A legfontosabb tudnivalók:

A szurkolók visszatérhetnek a lelátókra. Így már a szombati, FTC-Mezőkövesd bajnokit is ismét nézők előtt rendezhetjük meg. Bajnokcsapatunk tehát már védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók előtt fogadhatja szombaton 19.30-tól a Mezőkövesdet az NB I-ben. A védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak szurkolhatnak a Groupama Arénában. Fontos, hogy bérletes szurkolóinknak is szükségük van védettségi igazolványra a belépéshez. Ismét fogadja a szurkolókat a Goupama Aréna Fotó: Kovács Péter-Hajdú-Bihari Napló

A 18 év felettieknek belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal!

Arra kérjük 18 év feletti szurkolóinkat, hogy kizárólag akkor váltsanak jegyet a mérkőzésre, ha már megkapták védettségi igazolványukat. Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba, és jegyeik árát sem igényelhetik vissza!

Egyelőre kizárólag online lehet jegyet vásárolni!

Fontos, hogy 18 év feletti bérletes drukkereink, a VIP-jegyet váltók és bérleteseink is csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a stadionba. A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Az igazolványok ellenőrzését még a stadion területére (VIP esetében a főépületbe) történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat! Védettségi igazolvánnyal rendelkező – 18 éven felüli - szurkolóink belépőiket egyelőre kizárólag online tudják megváltani a meccsjegy.fradi.hu oldalon. A Groupama Aréna Jegypénztárában egyelőre nem árusítunk belépőt. 18 év alatti szurkolóink csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

3 órával kezdés előtt lesz a kapunyitás

A beléptetés minden esetben – a bérletesek és a VIP-szurkolók esetében is! - azzal kezdődik majd, hogy a biztonsági személyzet ellenőrzi, van-e szurkolóinknál védettségi kártya, valamint személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy továbbengedjék Önöket. Ezt követően a korábban megszokott módon történik majd a belépők ellenőrzése és a stadionba való bejutás. Arra kérünk mindenkit, hogy a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a másfél méteres távolság betartására. A kapukat a szokottnál korábban, már három órával az összecsapást megelőzően, azaz 16.30-kor megnyitjuk.

Javasolják a maszk használatát

Bár azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata, mindenkinek javasolják, hogy továbbra is viseljen maszkot a Groupama Aréna területén. Az pedig kiemelten fontos, hogy a belépésig továbbra is mindenki számára kötelező a maszk használata! Emellett szintén javasolják, hogy mindenki használja a mosdóknál kihelyezett kézfertőtlenítőket! https://www.facebook.com/groupamaarena/photos/a.262256857310814/1538906092979211/





Ezeket olvastad már?
„Évről évre fejlődik” – Nagy titkot árult el Dibusz Dénesről a felesége

„Évről évre fejlődik” – Nagy titkot árult el Dibusz Dénesről a felesége

Messit Lipcsébe hívják: Gulácsi és Orbán csapatába igazolhat

Messit Lipcsébe hívják: Gulácsi és Orbán csapatába igazolhat

Széttárt lábak, pucérra vetkőzve mutatja kedvenc pózát a szemérmetlen álomnő

Széttárt lábak, pucérra vetkőzve mutatja kedvenc pózát a szemérmetlen álomnő

„Kedvencem a matematika" - Dzsudzsák Balázs is segíti a Loki gólvágóját

„Kedvencem a matematika" - Dzsudzsák Balázs is segíti a Loki gólvágóját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás