Holtan találták a Bayern világbajnokának volt barátnőjét

A lengyel modell nem bírta feldolgozni a szakítását a sztárfocistával, ezért véget vetett az életének, mindezt kisfia születésnapján...



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.13.
szakítás tragédia Öngyilkosság

Borzalmas véget ért Jerome Boateng (32), a Bayern München játékosának és korábbi barátnőjének Kasia Lenhardnak a kapcsolata. A 25 éves modell-édesanya holttestét egy luxuslakásban találták meg Berlin előkelő, Charlottenborg negyedében. A rendőrség a helyszínelés végeztével nem gyanakodott idegenkezűségre. Így feltehető, hogy a modell öngyilkosságot követhetett el, bár részleteket nem árultak el. A tragédia egy héttel a szakítás után következett be, pont azon a napon, amikor Kasia fia, Noah a hatodik születésnapját ünnepelte.

Kasia halálát kiváltó okokról barátnője számolt be a Daily Mail oldalának: „Egy héttel az ominózus interjú után halt meg, hogy Jerome bejelentette a szakításukat a nyilvánosságnak. Nagyon csúnya dolgokat mondott Kasiáról, amivel mélyen megbántotta.”

„Remélem, kiderült az igazság. Tudom, hogy mennyire szeretne Kasia” - tette hozzá rejtélyesen. A világbajnok német válogatott labdarúgó és a szépséges modell 15 hónapig jártak együtt, kapcsolatuk február 2-án ért véget. Azután a közösségi oldalaikon és a sajtóban kezdtek hadakozni, számos kíméletlen nyilatkozattal illeték egymást. Boateng azzal vádolta Kasiát, hogy szabotálta előző kapcsolatát, még mielőtt randizni kezdtek volna. Majd azt állította, hogy később zsarolással tartotta maga mellett.

A nő ezzel szemben azt nyilatkozta, hogy ő szakított Boatenggel a folyamatos hazugságai és hűtlenkedései miatt. Továbbá ördögnek nevezte Boatenget, és azt ígérte, ki fog tálalni kettőjük kapcsolatáról, csak előbb össze kell szednie magát. Kasia korábban annyira szerette a focistát, hogy még magára is tetováltatta Boateng nevét. A szerencsétlen tragédia már csak azért is felfoghatatlan, mivel néhány órával a halála előtt azt írta Instagram oldalára, hogy új fejezetet kezd az életében. Az édesanya halálhírét szülei erősítették meg:

„Nagy megdöbbenéssel és szomorúsággal kell megerősítenünk, hogy Kasia lányuk váratlanul meghalt 2021. Február 9-én. Köszönjük a támogató üzeneteket, de egyúttal arra kérünk mindenkit, hogy ne keressetek minket ezekben a nehéz órákban.”

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás